Balázsék

Visszasírják Balázsék rajongói Vadon Janit: „Ráskó Eszter fél éve csak rinyál"

D.G.

Létrehozva: 2024.09.26.

Ugyan már februárban beült Vadon Jani helyére Ráskó Eszter, a hallgatók nem tudták megszokni a Balázsék új műsorvezetőjét. Egyre több a panasz a trió új tagjára, aki sokak szerint állandóan csak panaszkodik...

Tavaly decemberben sokkolta a Rádió1 Balázsék reggeli show rajongóit, hogy megbomlik kedvenc műsorvezető triumvirátusuk. Vadon Jani ugyanis úgy döntött, elég volt ebből a mókuskerékből és 15 év után „szakít” a családjaként szeretett stábbal, lelép Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri mellől. Sőt a népszerű műsorvezető nem csak a stábot hagyta el, de a rádiózást is, egyszerűen szeretett volna más irányban elindulni. Székébe végül Ráskó Eszter humorista ült be, akit az elmúlt hét hónapban nemhogy megszeretni, megszokni sem tudtak a rajongók, de egyre többen panaszkodnak miatta. 

Vadon Jani
A Vadon Jani helyére beülő Ráskó Eszter nem arat osztatlan sikert a hallgatóknál (Fotó: Rádió1)

Vadon Jani utódját nem szerették meg a rajongók

Balázsék sokáig keresték a közönségkedvenc kollégájuk, barátjuk utódját. Vadon Jani helyére többen lecsaptak volna, több hírességet „kipróbáltak” Rákóczi Feriék. A Rádió 1-en jelenlegi formájában 2016 óta futó Balázsékba januárban többen is érkeztek egyfajta castingra. Elsőként a háromszoros Fonogram-díjas, egykori Csillag születik döntős Kovácsovics Fruzsina vendégeskedett a stúdióban, őt Musimbe Dávid Dennis humorista követte, de Puskás Peti és Ábel Anita is beült egy adás erejéig Jani székébe. Végül szavazást indítottak, a több mint 250 000 voks alapján kiválasztott új műsorvezetőt, Ráskó Esztert Balázsék is nagyon várták. Eleinte be is vált a humorista, de sokan nem tudták megszeretni az éles nyelvű műsorvezetőt. Arról már korábban is írtunk, hogy egy időben a Ráskót néha helyettesítő Gévai Julit már korábban nyelvükre vették a népek. Most pedig egy Reddit-posztban a Vadon Jani helyett végleg beülő Esztert vették elő, aki sokak szerint az utóbbi időben feltűnően sokat rinyál, panaszkodik, hogy mennyire fáradt.

– Nagyon-nagyon szeretem Esztert, de.... hátha eljut innen hozzá... Miért szól minden adás első 20 perce arról, hogy ő milyen fáradt? :/ Úgy le tud húzni... Azért hallgatom őket, mert lendületbe hoz, jól indul a nap, annyival könnyebb lenne, ha nem letargiával indítanának... – indította a beszélgetést a közösségi oldalon egy korábbi rajongó, amire özönlöttek a válaszok, ezekből idézünk:

– Már bocsi, de egyrészt Jani-Feri-Balázs 15 évig csinálta ezt rinyálás nélkül 1-2-2 gyerek mellett, tehát Eszter sztorija semmi egyedi, többieknek is volt mellette munkája.

Hagyjad már, Feri a rádió mellett tévézik, éttermet vezet és otthon is helyt áll, mellette motorozik, anno futott stb, egyszer nem hallottad 15 év alatt rinyálni, hogy fáradt lenne, de azt sokszor elmondta, hogy este 9-kor is beáll a konyhába, ha a gyerek kér egy szendvicset.

Ezzel szemben Eszter fél éve csak rinyál. Nem baj, ha nem bírja. Tényleg nem. De akkor kellene annyi önismeret, hogy ne vállalja el.

Persze van, aki kiáll a betámadott műsorvezető mellett: 

– Eszter a valós életről beszél, szerintem végre tök jó, hogy valaki az igazit képviseli. Ki a tök ne lenne fáradt minden reggel hajnalban ébredéstől, esti fellépések mellett, gyerekneveléssel? Végre valaki el is mondja, nem pedig csak megjátssza a Miss Tökéletest. Ezermilliószor inkább ez, mint Júlia túlbuzgó kislány kellemetlenkedése.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek