Titok

Titokban jár Vajna Tímea Magyarországra: L.L. Juniorral csípték el

Zs.

Létrehozva: 2024.09.03.

A dúsgazdag özvegy a napokban Budapesten járt. Vajna Tímea a látogatásról egyetlen, 24 óra alatt eltűnő Instagram posztban számolt be, aztán gyorsan vissza is utazott az Egyesült Államokba.

Vajna Tímea 2017-ben döntött úgy, hogy végleg Los Angelesbe költözik, és maga mögött hagyja a szülőhazáját, a családját és a barátait is. Timi azóta szépen berendezkedett Hollywood egyik meseszép domboldalán egy luxusvillában, kint új barátokat szerzett sőt tavaly télen férjhez is ment. De hiába a fényűző élet, nyilvánvalóan hiányoznak neki a szerettei, akiket egy évben egyszer mindenképpen meglátogat. Ezek a vizitek azonban a legnagyobb titokban történnek. 

Vajna Tímea
Vajna Tímea jó ideje nem vállal nyilvános szereplést (Fotó: Mediaworks archív)

Ki elől rejtőzködik Vajna Tímea? 

Timi már jó ideje kerüli a nyilvánosságot, nem ad interjút, nem jelenik meg nyilvános helyen. Amikor hazalátogat, a családtagjain és a legszűkebb baráti körén (ami egy-két embert jelent) nem tartja a kapcsolatot senkivel. Hogy mi oka van Andy Vajna özvegyének a rejtőzködésre, arról nincsenek információk, ahogy arról sem, hogy miért nem érzi igazán jól magát itthon. Csak annyi bizonyos hogy, általában alig várja, hogy visszarepülhessen a tengerentúlra. 

Vajna Timea Andy Vajna sirjanal_DT_3
Vajna Tímea, Andy Vajna sírjánál a Fiumei úti sírkertben, Andy Vajna halálának 1 éves évfordulóján (Fotó: Knap Zoltán)

Reptéri találka 

Vajna Timi a napokban ismét Budapestre látogatott, a tőle megszokott legnagyobb csendben... Az ittléte alatt mindössze egyetlen posztot közölt, akkor a Lánchidat mutatta meg a követőinek, az itthoni programjáról semmit sem lehetett megtudni. Az özvegyasszony azóta már haza is indult, de úgy alakult a sorsra, hogy még egy Instagram bejegyzést közzé tett: az egyik VIP váróban összefutott L.L. Juniorral, akivel készítettek egy közös szelfit. 

Junior és Timi a VIP váróban futottak össze a reptéren (Fotó: Instagram)

A két híresség kedden reggel nyolckor futott össze a Liszt Ferenc Nemzetközi reptéren, és azóta el is hagyták a hazai légteret. Hogy a zenész merre indult, arról hamarosan beszámol majd a közösségi oldalain, Timi pedig gyaníthatóan a legsebesebben hazarepült az új otthonába. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek