SIKER

Zámbó Krisztián: Minden nap úgy kelek fel, hogy felteszem apunak a kérdést…

Buster

Létrehozva: 2024.09.15.

Zámbó Krisztián fura mód azt remélte, hogy az első dalával még nem jut tovább a Sztárban Sztár All Stars szombati fordulójában. Ugyanis nagyon el akarta énekelni édesapja dalát...

Bár vesztenivalója nem volt, mégis hatalmas kockázatot vállalt Zámbó Krisztián azzal, hogy a Sztárban Sztár All Stars szombati reményfutamában édesapja bőrébe bújva állt a TV2 színpadára. Az énekes tudta, hogy akár rosszul is elsülhet a kísérlet, de végül a nézői szavazatok bejuttatták őt a 12 döntős közé. Krisztián számára nagyon fontos az a dal, amivel meghódította Zámbó Jimmy és a saját rajongói szívét is, hiszen ezzel a szerzeménnyel indult a Király példa nélküli karrierje. A Bors közvetlenül az adás után beszélgetett Zámbó Krisztiánnal.

MK__3279
Zámbó Krisztián nagyon el akarta énekelni édesapja dalát (Fotó: Máté Krisztián)

Zámbó Krisztián:Hatalmas feszültség vett erőt rajtam”

Ezer és egy évvel ezelőtt egy tehetségkutató színpadán már megmutattam, hogyan ”folyik át” rajtam édesapám egy dala. 

Talán akkor izgultam utoljára úgy, mint ma este. 

Amikor a maszkmesterek elkészültek és belenéztem a tükörbe, az egy nagyon nehéz és egyben pozitív felismerés volt. Hatalmas feszültség vett erőt rajtam, pláne úgy, hogy már túl voltam egy jóval könnyedebb Rick Astley átváltozáson – kezdte még mindig remegő térdekkel Krisztián, aki azzal is tisztában van, hogy az idei All Stars mezőnyben is ő lehet az a bizonyos kakukktojás, vagyis az „osztály” bohóca. Ugyanakkor ma már egészen másképpen áll a felkészüléshez, mint 2022-ben, amikor a Sztárban Sztár nyolcadik évadában mérettette meg magát.

Zámbó Krisztián
Szem nem maradt szárazon a TV2 stúdiójában, amikor Zámbó Krisztián megidézte édesapja emlékét (Fotó: TV2)

Már nem férnek bele a bakik...”

Tény, hogy ennek a műsornak én a bohóca vagyok és szeretem, sőt imádom ezt a titulust. De számomra az idei évad mégis inkább arról fog szólni, hogy kicsit kilépjek ebből az egyébként hálás szerepből és megmutassam, hogy nem véletlenül állok meg a lábamon énekesként már hosszú évek óta. Oda kell figyelnem, mert ez itt a Sztárban Sztár All Stars, ahol már nem férnek bele a bakik. Ezért is volt nagyon rizikós, hogy apu bőrébe bújva mentem neki a tizenkettőbe jutás előtt álló utolsó akadálynak. Nagyon meg is voltam ijedve… Jöhettem volna egy a Csak egy vallomás című dalnál sokkal emblematikusabbal, de az volt a célom, hogy emlékeztessem az embereket arra, hogy édesapám honnan indult. Bár a hangját, szerintem csak éppen hogy sikerült megidéznem, végül is egész jól sikerült a produkció – tette hozzá az Ázsia Expresszt is megjárt énekes, aki abban bízik, hogy a produkciója után, sokan keresnek majd rá Zámbó Jimmy első lemezének slágereire.

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián nem engedte, hogy maszkmesterek formálják az arcát (Fotó: TV2)

Egyszerűen csak a fiaként szerettem volna neki megadni a tiszteletet”

Zámbó Krisztián azt is elárulta, miért döntött úgy, hogy édesapja eredeti fellépőruhája mellé, a saját arcával és nem Jimmyre maszkolva áll a TV2 sikerműsorának színpadára. – Akartak rám tenni maszkot is, de nem engedtem. Egyszerűen ”csak”a fiaként szerettem volna neki megadni azt a tiszteletet, hogy a tőle kapott vonásaimat nem eltakarva adózom az emlékének. Ez lett belőle, de úgy érzem, jól döntöttem. Túl vagyok rajta és annyit mondhatok, van még a tarsolyomban jó néhány meglepetés, amiket szeretnék megmutatni itt a Sztárban Sztár All Stars színpadán. Egyébként hadd mondjam el, hogy ma is, ahogy minden egyes nap, az első szavaim apuhoz szólnak. 

Felteszem neki a kérdést, hogy mit szól ahhoz, amit előző nap tettem és ahhoz, amit aznapra tervezek. Szerintem ma azt mondaná: Gratulálok kisfiam, szakmabeli lettél… 

kacsintott az ég felé Zámbó Krisztián. A szombati adás továbbjutói mellé vasárnap este újabb hat énekes csatlakozhat majd. Hogy kik ők, az kiderül 19-órától a TV2 képernyőjén. 


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek