Mozi

Sztárdömping A S.E.R.E.G. sajtóvetítésén – Galéria

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.10.17. 19:10

Módosítva: 2024.10.17. 20:44

Bemutatták az év legjobban várt sorozatát, A S.E.R.E.G. sajtóvetítésén jártunk.

November 11-én hétfőn indul a TV2 produkciója, mely különleges katonák mindennapjait mutatja be. A S.E.R.E.G. története a múltból indul, és a kifejezetten férfias témára épül. A bajtársiasság, a döntések következménye mentén futó katonai szál mellett megjelennek a női karakterek, valamint a szerelmi és családi szálak teszik változatossá és izgalmassá a sorozatot. A látványos képi világot ígérő sorozat epizódjai nem csupán egy veszélyes katonai misszióról szólnak, hanem tágabb értelemben a felelősségvállalásról mesélnek. Arról, hogyha összehangoltan cselekszünk, csapatban vagyunk, akkor az életben fellépő konfliktusokra minden esetben lehet megoldást találni.

S.E.R.E.G.
Komoly akciókat, és drámát ígér a november 11-én érkező S.E.R.E.G. (Fotó: FULOP ILDI)

Csórics Balázs szüleivel nézte meg a S.E.R.E.G. első részét

Csütörtökön tartották a sorozat sajtóvetítését, ahol végre a szereplők is megtekinthették az első két részt. A rendezvényen több sztár is részt vett, valamint a Hooligans zenekar, akik a produkció főcímdalát énekelték. A főszereplő, Győrbíró Zsoltot alakító Csórics Balázs elárulta, hogy miben változtak a hétköznapjai a több hónapos forgatás miatt.

Nagyon fontos lett, hogy rendszer legyen az életemben, nagyon fontos lett a fizikai terhelés, ami mindig része volt az életemnek, de egy picit magasabb szinten van jelen. ötkor keltem, fél hattól hatig edzés, fél hétkor pedig indultam, és ez gyakorlatilag abban az öt hónapban ez volt végig. A fegyelmezettség is bele kúszott a mindennapokba, tényleg megtanított egy teljesen más szinten fókuszálni. Attól, hogy beleszoksz, hogy katona vagy, ott tényleg nagyon egy pontúvá válik a koncentrációd, tényleg olyan mint egy fegyvercső

 – mesélte a TV2 sztárja, akit november 11-én láthatunk "bevetés közben".

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek