Örömhír

Szakítása után tett nagy bejelentést Nemazalány, özönlenek a gratulációk

B. V.

Létrehozva: 2024.10.28. 19:30

Örömhírt jelentett be a nehéz időszakot követően.

Örömhírt jelentett be Instagram-oldalán Halastyák Fanni. Nemazalány ugyanis közölte, új dal várható tőle, amihez a fotók alapján már a videóklippet is leforgatták. A fiatal szépség egy hárfát fogva, angyali képet mutatva jelentkezett be azok után, hogy nemrégiben felröppent a hír, szakított vőlegényével, Fenyvesi Barnával. A celeb ezzel kapcsolatban egyelőre nem nyilatkozott.

Nemazalány
Új dallal jelentkezik szakítását követően Nemazalány. / Fotó: Facebook/Nemazalány

A rapperlány kapcsolatának végét Barna erősítte meg egy 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztori keretein belül:

Sokan érdeklődtetek a kapcsolatunk felől, ezért szeretnék tisztázni valamit: Fannival már nem vagyunk együtt, külön utakon folytatjuk az életünket. Erről többet nem szeretnék beszélni, amíg ő esetleg nem nyilatkozik 

- írta az egykori villalakó elismerve azt is, hogy megviselte őt jegyesség felbontása. 

Szakításuk megerősítése azok után következett, hogy Fanni rajongói aggódva tették fel a kérdést, mi történt velük, miután szerelmes fotóik egyik napról a másikra tűntek el a közösségi médiából, sőt ki is követték egymást a platformokon. Érdekes egybeesés, hogy Fanni szinte pont egy évvel később vetett véget kapcsolatának Barnával, miután szakított egykori párjával, Armanddal is, akivel még az Ázsia Expresszben is próbára tették szerelmüket. A rapper ugyanis 2023 októberében vált szét Szlépka Armanddal. Úgy néz ki tehát, hogy az ősz rendre kemény napok elé állítja Nemazalányt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek