Plasztika

"Ezt nektek!" – hazugságvizsgálóra kötötték a világsztárt, most kiderült róla az igazság

B. V.

Létrehozva: 2024.10.01. 17:45

A fiatal, sokak által kedvelt énekesnő izgult, de örült a kérdéseknek.

Ariana Grandét hazugságvizsgálóra kötötték. Az énekes és színésznő a Vanity Fair interjúja során vállalta be az eszközt, ami egyből lebuktatta, ha nem mondott igazad kollégája, Cynthia Erivo kérdéseire, aki keményen nekiesett a fialat sztárnak. Például több ízben is rákérdezett: volt-e bármilyen plasztikai műtétje, beavatkozása az elmúlt évek során.

ariana grande
Hazugságvizsgálóra kötötték Ariana Grandét Fotó: YouTube

Ariana azonnal tagadta, hogy lett volna orr- vagy mellkorrekciós műtétje, ahogy azt is, hogy arcával bármit csinált volna. És hogy igazat mondott-e? Igen! A hazugságvizsgáló ugyanis alátámasztotta az énekesnő állítását, aminek meg is örült:

Ez életem legjobb napja. Ezt nektek 

– jelentette ki, hozzátéve, hogy áll-implantátumot sem kapott és a szemét sem operáltatta meg a trendeknek megfelelően, hogy az "cicásabban" nézzen ki. A hazugságvizsgáló itt is igazat adott neki.

Elismerem, néhány helyen régen volt töltésem és botoxom, de azzal már négy évvel ezelőtt leálltam és azóta sem csináltam. Ennek ellenére teljes mértékben tudom támogatni azokat, akik ilyeneket csinálnak. Bármitől is érzi bárki jól magát a bőrében, azt mindenkinek el kellene fogadnia! 

– hangsúlyozta. Mindezt egyébként azok után, hogy nemrég a Vouge videójában még arról beszélt, ő nagyon megbánta a botoxot, miután nem látta tőle önmagát igazán, eltűnt a mosolyvonala is, amit látni akart. Épp ezért hagyott fel vele – írja a UNILAD.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek