ÁZSIA EXPRESSZ

"Gyorsan megtaláltuk a közös hangot" - Jolly és Barbi barátokra leltek az Ázsia Expresszben

Buster

Létrehozva: 2024.10.03. 07:00

Első ránézésre a két páros nem sokban hasonlít egymásra, de a műsorban eltöltött közös hetek összekovácsolták őket. Jolly összespanolt Mészáros Bendével, míg Szuperák Barbi és Zsigmond Angi is öribarik lettek Ázsia Expressz kihívásai alatt.

Az Ázsia Expressz 2024-es évadának nézői már észre vehették, hogy a Jolly-Szuperák Barbi és az Angi-Bende páros között nemcsak amolyan tessék-lássék szövetség, de egy szoros barátság is szövődött. Ez a barátság pedig nem lett tiszavirág életű, hiszen már hónapok teltek el a forgatás óta, de ők négyen, ha csak tehetik összefutnak, sőt már egy közös nyaraláson is túl vannak. Erről a baráti viszonyról Jolly mesélt a Borsnak, de persze szót bejtett a játékról is és arról a téves képről, ami most sokakban él róla és kedveséről, Barbiról.

Jolly és Barbi Ázsia Expressz
Jolly és Barbi jó barátságba keveredtek a fiatalokkal az Ázsia Expressz forgatása alatt (Fotó: Bors)

Már túl vannak az első, közös nyaraláson az Ázsia Expressz szereplői

Tulajdonképpen nagyon hamar, már a forgatás első napjaiban kiderült, hogy Bende és én valahogy rokonlelkek vagyunk. Gyorsan megtaláltuk a közös hangot és mivel ő maga is zenész, volt közös témánk is bőven. Nem beszélve arról, hogy az édesapját is nagyon jól ismerem. 

Hazatérve aztán azon kaptuk magunkat, hogy időnként keressük egymást és már egy közös produkció lehetősége is szóba került köztünk

kezdte lapunknak Jolly, aki Barbival együtt szeretne több időt eltölteni újdonsült barátaival, de egyelőre még nincs túl sok közös élményük Angival és Bendével. – Nem mondom, hogy sajnos sok elfoglaltságunk van, hiszen ez így van jól. De tény, hogy barátság ide, vagy oda, nincs túl sok időnk a szórakozásra, hiszen szórakoztatunk. Ennek ellenére igyekszünk tartani a kapcsolatot Bendével és Angival. Nemrég meg is hívtuk őket a külföldi nyaralónkba egy kis közös kikapcsolódásra és remekül éreztük magunkat négyesben. Egyébként Barbi és Angi között is szoros barátság alakult ki, aminek igazán örülök – mesélte a mulatós sztár. Azt is elárulta, az egész ázsiás csapattal jó kapcsolatot ápolnak és rendszeresen beszélnek, ahogy fogalmaz: egy életre összekötik őket a kint töltött napok.

Zsigmond Angi és Mészáros Bende
Az Ázsia Expressz fiatal szerelmespárja hamar egy hullámhosszra került Jollyval és Barbival (Fotó: TV2)

„Egyikőjük sem rossz ember...”

Jolly szót ejtett arról a vitáról is, aminek sokadmagával szem és fültanúja volt és aminek a középpontjában Zsigmond Angi és Béres Anett álltak. – Nagyon kellemetlen volt hallgatni ezt a mindkét fél számára méltatlan vitát. Sem Angi, sem Anett nem hoztak jó döntéseket, de én úgy gondolom, hogy a teljesen szokatlan élethelyzetek sorozata hozta ki belőlük mindazt, amit a nézők is láthattak. Egyikőjük sem rossz ember és nem is gondolom, hogy bárki igazságot tehetne ebben a szituációban. 

Felesleges lenne pálcát törni egyikük, vagy másikjuk felett, hiszen senki nem járt az ő cipőjükben

– vélekedett az énekes, aki kitért a kedvese és közte lezajlott parázs vitákra is. 

„Kapcsolatunk mindvégig stabil lábakon állt”

Ha valaki, akkor én nagyon nem szeretem a hangos vitákat, sőt, mondhatni konfliktuskerülő, békeszerető ember vagyok. Barbi és köztem itthon szinte soha nincs hangos szóváltás, így ami az Ázsia Expresszben történt, az teljesen rendhagyó és nem gyakorlat. Sokszor nem is tudtuk jól kezelni, de mégis sokat tanultunk és tanulunk abból, amit magunkról látunk estéről estére. Szerencsére azért az elmondható, hogy többször voltunk egy hullámhosszon a játék során, mint nem és az is, hogy a kapcsolatunk mindvégig stabil lábakon állt fogalmazott Jolly, aki elárulta, néha saját magát is sikerült alaposan meglepnie a forgatás során és most, az adásokat látva is elcsodálkozik azon, amit lát – Idehaza egy harsány, vidám, hangos pali vagyok, így tökéletesen összepasszolunk Barbival. Ázsiában valóban egy kicsit visszább húzódtam és sokszor tudatosan engedem, hogy a szerelemem vigye a prímet. Nagyon szeretett volna bizonyítani önmagának és a nézőknek is és szerintem ez sikerült is neki. Nagyon büszke vagyok rá! – tette hozzá Jolly

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek