Ázsia Expressz

Mikes Anna felfedte, hozott-e feszültséget kettejük kapcsolatába az Ázsia Expressz

L.A.

Létrehozva: 2024.10.01. 17:15

A műsorban sok stressz éri a résztvevőket. De vajon hogy élte meg mindezt Krausz Gábor és Mikes Anna?

Nem volt feszültség Krausz Gábor és Mikes Anna között az Ázsia Expresszben – állítja a Dancing with the Stars táncosa. Mikes Anna saját maga mesélt arról, hogy Gáborral együtt nézik vissza a közösen megélt, adásba került pillanatokat.

Krausz Gábor és Mikes Anna, Ázsia Expressz 293A5051
Krausz Gábor és Mikes Anna között még az Ázsia Expressz megpróbáltatásai alatt sem volt feszültség  Fotó: SZL

Érdekes látni magunkat a tévében, a reakcióinkat, a küzdelmeinket. Arra kifejezetten kíváncsi voltam, hogy amit mi ott éreztünk és megéltünk, az mennyire fog átjönni a tévénézőknek, mennyire fognak tudni azonosulni a szituációkkal. 

Nyilván ez múlik azon is, hogy hogyan lett összevágva a műsor, és persze nem az egész napunkat látják a nézők, hanem bizonyos helyzeteket. Érzelmileg sokkal nehezebb volt egy napunk, mint ami a képernyőre kerül belőle – idézte Annát az Origo. Krausz viselkedéséről Anna úgy vélekedik, hogy a műsorban szélsőséges körülmények közé kerültek, amit nem lehet összehasonlítani a civil élettel.

A nehéz helyzetek ellenére is mi egymással mindig nagyon szépen viselkedtünk, soha nem problémáztunk, nem volt köztünk feszültség. Nagyon összezártunk, tisztelettel voltunk és vagyunk egymás felé

– véli a táncos.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek