Győzelem

Az Ázsia Expressz nyertesei: "Válogatunk a férfiak közül"

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.10.16. 10:00

A lányoknak rengeteget kellett dolgozniuk azért, hogy odáig jussanak, ahol most vannak. Az elhíresült teaszeánsz óta ugyanis inkább hideget, mintsem meleget kaptak, ám szerencsére az utóbbi időben változott a megítélésük. Ehhez azonban temérdek konfliktus, beszélgetés és verejtékes munka kellett. Sáfrány Emese és Béres Anett lett az Ázsia Expressz nyertese 2024-ben, velük készült interjú.

Béres Anett és Sáfrány Emese mindenkit legyőzve nyerték meg a 2024-es Ázsia Expressz versenyét. A győztesek régóta jóbarátok, ez pedig a műsor alatt is látszódott már. A hot! magazin készített velük interjút.

SZIGORÚAN TILOS HASZNÁLNI Béres Anett Sáfrány Emese hot feltöltés Ázsia Expressz
Sáfrány Emese és Béres Anett az Ázsia Expressz 2024 győztesei - Fotó: Szabolcs László / Radisson Hotel Budapest, BudaPart / hot magazin

Hogy érzik magukat az Ázsia Expressz nyertesei?

hot!: Mindenekelőtt szeretnénk gratulálni a győzelmetekhez! Milyen érzés volt beérni a célba?

Béres Anett: Felejthetetlen élmény volt mindkettőnk számára. Remegő lábbal futottunk a célegyenesbe, és fel sem fogtuk, hogy elsők lettünk; egyrészt az izgalom miatt, másrészt pedig úgy szakadt az eső, mintha dézsából öntötték volna. Amikor azonban tudatosult bennünk, az életünk egyik legjobb pillanata volt. Olyan sok rossz ért minket az elmúlt két évben, hogy jót tett nekünk a győzelem.

hot!: Azért fogadtátok el a felkérést, hogy lemossátok a teaszeánsz által rátok rakott bélyeget?

Sáfrány Emese: Beskatulyáztak minket egy cselekedet miatt, de főleg Anettet. Mi mindig is tudtuk, hogy milyenek vagyunk. Az emberek követnek el hibákat. Mi már rég nem beszéltünk róla, mégis rengeteg kommentet olvastunk, ahol minket ostoroznak a szeánsz miatt, és ezzel együtt bírálták a teljesítményünket.

Sáfrány Emese és Béres Anett az Ázsia Expressz előtt is nehéz időszakot élt meg

hot!: Mindketten nagyon fontosnak tartjátok a szépséget, és sokat is tesztek érte. A szeánszon azonban Anett több olyan sérülést is szerzett, amiknek a hege élete végéig a bőrén marad. Hogyan lehet ezt feldolgozni lelkileg?

Béres Anett: Nagyon hiú nő vagyok, azonban nem szégyellem a nyomokat. 

Négy tizenöt centis vágás van a hátamon, és annyira hozzám nőttek, hogy úgy érzem: az is én vagyok. Az életemet látom a sebeimben, mert ha ez a gerincműtét nem sikerült volna jól, akkor életem végéig tolószékbe kerülök.

 A műtét előtt ötpercenként ütögették a lábamat, hogy érzem-e. Utána pedig elmondták, hogy a csontdarab egy milliméterre állt meg a gerincvelőtől, és ha belemegy, hiába műtenek. Büszke vagyok magamra, hogy végigküzdöttem a gyó­gyu­lá­si folyamatot. Ázsiában sikerült bebizonyítanom, hogy egy ilyen balesetből is képes vagyok felállni. Magamnak csináltam, ezért magamnak hoztam helyre.

Az Ázsia Expressz nyerteseinek kemény ellenfelekkel kellett megvívniuk

hot!: Az Angival és Bendével folytatott vitátoktól volt hangos a műsor. Ezt azóta sikerült megbeszélnetek?

Béres Anett: Azóta csak még jobban elfajult. Igazából nem is tudom, hogyan kellene kezelnünk, mert részünkről nincs alapja ennek az egésznek. Mi nem tudtunk a forgatások alatt, hogy ők ennyire utálnak minket. Mi a kamerákon kívül sem bántottuk őket soha. Egyetlenegy szemtől szembeni vita volt, amikor a Kibeszélőben a fejemhez vágták, hogy azért nincs gyerekem, mert beleszólok a kapcsolatukba ahelyett, hogy azzal foglalkoznék.

hot!: Azért ez elég övön aluli volt tőlük.

Béres Anett: Pláne, hogy Gusz­ti­nak (Dietz Gusztáv – a szerk.) privátban elmeséltem, hogy miért voltam kibukva két éve, ők pedig végighallgatták, majd felhozták a forgatáson. Ez volt az igazán övön aluli. Azért voltam kiborulva két éve, mert negyvenévesen azt éreztem: az a legrosszabb, ami történhet velem, hogy még nem vagyok anyuka.

Sáfrány Emese és Béres Anett a szerelmi életéről is vallott

hot!: A műsorban volt egy olyan megszólalásotok az egyik ilyen vita után, hogy ha hazajöttök, akkor közös célotok, hogy párt találjatok. Hogy halad ez a projekt?

SZIGORÚAN TILOS HASZNÁLNI Béres Anett Sáfrány Emese hot feltöltés
A lányok vágynak már a szerelemre - Fotó: Szabolcs László / Radisson Hotel Budapest, BudaPart / hot magazin

Sáfrány Emese: Ez volt a legfőbb vágyunk, és meg is ragadtuk a lehetőséget, hogy ezzel a nyilatkozattal bevonzzuk. 

Nem arról van szó, hogy nem találnánk magunknak párt.

 Mindketten ott tartunk az életben, hogy tudjuk, milyen kapcsolatra vágyunk. Válogatunk a fér­fiak közül, mert nem szeretnénk belemenni olyan párkapcsolatba, aminek a végkifejlete nem hosszú távú. Nekem volt az Ázsia óta egy rövidebb kapcsolatom, de ott is azt éreztem, hogy nem ez az, amire vágyom. Most szinte ott tartunk, mint az Ázsia Expressz befejezése után. Sokszor belementem olyan kapcsolatokba, amikről utólag jöttem rá, hogy nem volt értelmük, de ezekből tanultam. Ezért is szűröm meg a randizást is: nem megyek el találkozni valakivel, ha már írásban nincs meg köztünk az összhang.

Béres Anett: Abból egyikünk sem tud lejjebb adni, hogy kell a szerelem és a kémia is. Sok ismerősöm noszogatott már, hogy találkozzak valakivel, biztos megszokom majd. Találkozhatok vele százszor is, ha nincs meg a vonzalom, akkor teljesen mindegy, hogy éppen passzolunk vagy nem.

hot!: Kielemzitek, hogy ki milyen randin volt éppen, és segítitek a másikat?

Sáfrány Emese: Teljes mértékben! Akár randi közben is felhívjuk egymást, hogy mi a helyzet. (Nevet.)

Béres Anett: Illetve ha gázos a szitu, hívjuk a másikat, hogy segítsen lelépni! (Nevet.)

Az Ázsia Expressz nyertesei jótékonykodtak is

hot!: Mikor lett ennyire szoros a kettőtök barátsága?

SZIGORÚAN TILOS HASZNÁLNI Béres Anett Sáfrány Emese hot feltöltés
Jót tett a barátságuknak az Ázsia Expressz - Fotó: Szabolcs László / Radisson Hotel Budapest, BudaPart / hot magazin

Sáfrány Emese: A műsor előtt is az volt, hiszen korábban is mindent megbeszéltünk. 

Minden egyes mozzanatát ismerjük a másiknak, és az évek alatt még sokkal lazább lett a kapcsolatunk.

 Már olyan stílust megengedünk magunknak, ami nagyon bensőséges, és kívülről lekezelőnek tűnhet. Nekünk az igazi mélypont a verseny alatt a hazautazás volt. Olyan sokáig voltunk együtt, hogy hatalmas ürességet éreztünk utána, amit telefonbeszélgetésekkel próbáltunk pótolni. Most pedig együtt néztük a műsort, és közben olvassuk a Redditet. Azt szoktuk mondani, hogy ez a műsor a Ju­man­ji és az El Camino keveréke volt. Azóta pedig rengeteg üzenetet kapunk – nemtől és korosztálytól függetlenül –, hogy szurkoltak nekünk, és szeretnek minket. 

Legutóbb egy légtornászversenyen jöttek oda gyerekek fotózkodni, majd elmondták, hogy mennyire drukkolnak nekünk a műsorban.

Mire költik még az Ázsia Expressz fődíját a nyertesek?

hot!: A dicsőség, a közönség szeretete és a fődíj is a tiétek lett. Jó helyre ment az összeg?

Sáfrány Emese: Az egyik jokerjátékon nyert összeget felajánlottuk egy-egy számunkra kedvező ügynek. Én a gyermeküket egyedül nevelő anyák alapítványát támogattam, Anett pedig egy családnak adott szintén 500 ezer forintot. Ezenfelül a vállalkozásomban töltöttem fel az árukészletet és a légtornász-stúdiót is fejlesztettem.

Béres Anett: Új gépeket vásároltam a fogyasztószalonomba, illetve van egy italom, aminek a fejlesztésére ment el a pénz rám eső része. Sok olyan kommentet olvastunk, amik szerint mi nem dolgozunk. Ez számomra érthetetlen, hiszen amióta az eszemet tudom, vállalkozom, ahogy Emese is. 

Ezért ha nagyobb pénzhez jutunk, evidens, hogy építjük a vállalkozásunkat.

hot! magazin 2024/42 címlap
További izgalmas történetekért keresd a legújabb hot! magazint - Fotó: hot! magazin

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek