Aggodalom

Baj van? Követői nagyon aggódnak Szabó Zsófiért, meglepő fotó került elő róla

H. M.

Létrehozva: 2024.10.21.

Jogos a vegyes reakció? Mostanában sok dolog történt Szabó Zsófi életében.

Szabó Zsófi legújabb Instagram-fotója kapcsán merültek fel kérdőjelek. A különleges expozíció az oka, vagy tényleg lehet valami a háttérben?

Szabó Zsófi
Szabó Zsófi is szerepelni fog  Dancing with the Starsban / Fotó: Markovics Gábor / Markovics Gábor

Szabó Zsófi kihívásai az életben

Szabó Zsófi legújabb képei gondolkodóba ejtették a követőit, ugyanis a legújabb felvételek teljesen fekete háttér előtt készültek, és a képek közül az egyiken a félénkebb, visszafogottabb testtartás jelenik meg, míg a másiknál a dominánsabb, magabiztosabb kiállás. Mindez azután furcsa igazán, hogy nemrég arról beszélt a színésznő, hogy a szorongása el tud hatalmasodni felette, de próbálja kordában tartani a helyzetet. Zsófi elmondása szerint gyakran fél az új dolgoktól, ám mintegy bizonyításképp színpadra lép a Dancing with the Stars műsorában, hogy ne a gátlásai irányítsák. Voltak olyanok, akik így reagáltak Zsófi legújabb képére:

"Miért vagy így megijedve?"

De akadt olyan is, aki nem akart ilyen szinten a dolgok mögé látni, csupán gyönyörködni szeretett volna a műsorvezetőnő szépségében:

"Szuper fotó! Gyönyörű vagy!"

Lehet, hogy Zsófi ezzel a képpel utalt a szorongására? Azaz, hogy a félelemmel teli és aggódó celebet egy elszánt és bátor nő váltja... Egy biztos: hatással volt az emberekre és beszédtémát szolgáltatott a követői számára.

Ha kíváncsi vagy a teljes bejegyzésre, IDE kattintva tudod megtekinteni!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek