Házasság

Bangó Marika szerint a férje nélkül nem épült volna fel az infarktusból

Zs.

Létrehozva: 2024.10.12. 10:00

Módosítva: 2024.10.12. 10:13

Az énekesnő a nyáron kapott egy komoly, hátsófali infarktust, aminek következtében azonnal műtétet hajtottak végre rajta az orvosok. Bangó Marika ma már újra koncertezik, de szerinte ez nem történhetett volna meg a férje kitartó támogatása nélkül.

Bangó Marika július másodikán kapott infarktust az otthonában. Az egyébként remek egészségnek örvendő előadóművész nem számított a betegségre, aminek nem volt semmilyen előjele. Ugyanígy a családot is nagyon meglepte a hirtelen állapotváltozás, az első sokkban nem is tudtak semmi másra sem gondolni, mint arra, hogy csak élje túl a szerettük

Bangó Marika
Bangó Marika infarktusának nem volt semmilyen előjele (Fotó: Bangó Marika)

Bangó Marika felépülése 

Az énekesnőt azonnal kórházba szállították és az orvosai életmentő műtétet hajtottak végre rajta, ami szerencsére jól sikerült, így egy pár napos kórházi kezelést követően már az otthonában lábadozhatott. Az élete azonban soha többé nem lesz olyan, mint a betegség előtt, nem végezhet megterhelő fizikai munkát, nem ehet zsíros ételeket és nagyon oda kell figyelnie magára a hétköznapokban. Az életmódváltásban Marika legfőbb támasza a férje, Horváth Elemér, akivel immár negyven éve (!) élnek boldog házasságban. A zenész családfő az egész életük során kényeztette a feleségét, de most, hogy beteg lett, hatványozottan ott áll a kedvese mellett. Elemér végez el minden fizikai munkát de még a takarításba is besegít, ha úgy hozza az élet csak, hogy a kedvesét tehermentesítse

Bangó Marika Elemér
Bangó Marika és Horváth Elemér negyven éve élnek boldog házasságban Fotó: Facebook

Ha te nem vagy... 

A nyár végén Bangó Marika már újra színpadon állt, a fellépésekre pedig elutazik vele Elemér is, hogy tényleg minden rendben legyen. Az énekesnő már számtalan alkalommal nyilatkozott arról, hogy milyen szerencséje van, hogy egy ilyen jó embert talált maga mellé, most pedig egy régi posztot osztott meg, amiben újra hálát ad a sorsnak azért, amiért Elemér lett a férje. Nélküle ugyanis az infarktusból sem épülhetett volna fel... Bangó Marika egy sorselemzést osztott meg a Facebook-oldalán, ahol a házassági évfordulójuk dátuma alapján a következő eredmény jött ki: 

„Ez a dátum tökéletesen illik a vibráló és szeretettel teli házasságotokhoz. Mindketten őszinte emberek vagytok, akik számára a másik boldogsága a fontosabb. Az élet néha érzelmi hullámvasút tud lenni, de ti ketten mindent meg tudtok oldani közösen.” Ehhez a poszthoz pedig csak annyit tudott hozzáfűzni az énekesnő, hogy: 

Azóta is imádom a férjem! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek