Családegyesítés

Berki Mazsi és párja igazi családdá vált: "Zoli számomra a nagybetűs Férfi"

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.10.16. 03:00

Fenekestül felfordult a páros élete. A szerelmük üstökösként tört utat magának, és azóta is ragyog az égen, még úgy is, hogy sokan bántották Berki Mazsit és párját a kapcsolat felvállalása előtt és utána is. Mára azonban az utálkozó emberek elfogytak, és özönlenek a gratulációk a szerelmesek felé.

Két évvel ezelőttre datálható Berki Mazsiék kapcsolata, ami azóta is betonbiztos alapokon nyugszik. A megismerkedésükkor voltak olyan sarkalatos pontok, amelyek alapján egyből eldöntötték: dolguk van egymással. Ezt már akkor érezték, amikor először találkoztak, hiszen a férfi elmondása szerint Mazsi csillogó szemei azok, ami miatt megtetszett neki az édesanya.

Berki Mazsi hot feltöltés
Berki Mazsi párja a nagybetűs férfi - Fotó: archív / hot magazin

Berki Mazsi párja nagybetűs férfi

Zoli számomra a nagybetűs Férfi, amire nekem hatalmas szükségem van. Mindenben tudok rá számítani, kedves és odaadó. Pont Balogh Edinával beszéltünk nemrégiben, hogy olyan kevés manapság az igazi férfi, akire fel lehet nézni. Erős személyiségnek tartom magam, de nem kívánom, hogy elnyomjon a másik. 

Szeretek felnézni a szerelmemre, és az, hogy Zoli mellett nőnek tudom érezni magam, sokat jelent nekem.

 Emellett a humora volt az, ami először megfogott – kezdte Mazsi a hot! magazinnak.

Berki Mazsi lánya is remekül kijön Zoltánnal

Mindketten egyfajta „csomaggal” érkeztek a kapcsolatukba. Azonban elfogadták egymást, és gond nélkül egyesítették az életeiket.

– Csak úgy lehet egymással együtt élni, ha mindkét oldalról elfogadjuk és kedveljük azt, amit a másik magával hozott. Hála Istennek, a kislányom rám ütött, szóval nagyon jól kijön Ma­zsi­val, és ez fordítva is igaz. Emma pedig tiszta édesanyja, ezért szerencsére tudom őket kezelni – mondta nevetve Berki Mazsi párja, Zoltán.

Minden héten randizik Berki Mazsi párjával

Mivel Mazsi és Zoli is rengeteget dolgozik, mellette pedig a szülői feladatokat is ellátják, szükségét érezték annak, hogy beiktassanak hetente egy napot, ami csak az övék. Ilyenkor nem telefonoznak, a munka is megvárhatja őket, és csak azzal törődnek, hogy minőségi legyen az egymásra fordított idő.

Berki Mazsi hot feltöltés
Berki Mazsi és Zoltán nem is lehetne ennél boldogabb - Fotó: archív / hot magazin

– Nagyon ritka, amikor külön töltjük az éjszakát. Az utóbbi egy hónapban talán egyszer volt ilyen. Ilyenkor, amikor másnap találkozunk, úgy érezzük magunkat, mint a tinédzserek. 

Még mindig körülöttünk van a rózsaszín köd, ha meglátjuk egymást, de ezért sokat is teszünk.

 Például minden pénteken randinapot tartunk, amikor csak kettesben töltünk időt. Erre általában ősszel könnyebb sort keríteni, amikor mindkettőnk életében beáll egy rendszer. Nyáron pörgés van, és akkor amúgy is szoktunk kettesben nyaralni vagy utazni. Ilyenkor próbálunk nem dolgozni: elmegyünk edzeni, majd közösen masszázsra. Ezekben a helyzetekben persze nagy kérdés, hogy ki vigyáz a gyerkőcökre: sajnos a szüleim és a húgom egy másik városban laknak, emiatt alapos átgondolást igényel egy-egy ilyen nap kivitelezése, így mindig előre kell szervezni. De egyáltalán nem megoldhatatlan. Szerencsére Zoli jóban van a kislánya édesanyjával, Kittivel, és sokszor az anyukája is besegít a vigyázásba, ahogy bébiszitter segítségünk is van, Grégi személyében – tette hozzá Mazsi.

Berki Mazsi boksz iránti rajongásával párját is megfertőzte

Az édesanya tavaly óta az ökölvívás szerelmese lett, a hobbijában pedig nemrég csatlakozott hozzá a párja is. A közös edzések mellett az egészséges étkezés is jelen van az életükben, ami még jobban összehozta őket.

Berki Mazsi hot feltöltés
Imádják a közös kalandokat - Fotó: archív / hot magazin

– Most, hogy Mazsi felkészülése tart a Hell Boxing Kingsre, én is elkezdtem járni vele az edzésekre. Nyáron picit meghíztam, ezért most mindketten diétázunk, sportolunk, és nagyon jólesik, hogy főz rám. Pedig rengeteg teendője van, hiszen gyermeket nevel, inf­luen­szer­ke­dik, és ezek mellett még a főzést is megoldja, így mire hazaérek, mindig étellel vár. Ez a mai világban ritka és különleges, ezért becsülöm mindazt, amit tesz a hétköznapokban és a kapcsolatunkban – árulta el Zoli.

Egy realityben szállt versenybe Berki Mazsi párjával

A szerelmesek egy párokról szóló realityben szállnak versenybe hét másik párral. Nagy kaland volt számukra, és csak még jobban megerősítette a szerelmüket.

– Izgatottan vágtunk bele, éppen azért, mert gyakran úgy érezzük, jó lenne még több időt együtt tölteni. 

Amikor kijöttünk, akkor voltunk az egyik csúcspontján az elmúlt két évünknek.

 Nem volt semmi külső tényező, és csak egymásra és a játékra volt lehetőségünk figyelni. Ezek a pontok még inkább összehoztak minket, mert láttuk egymást olyan helyzetben, mint még soha. Érdekes tapasztalás volt a részünkről, hiszen az izolált környezetben nagyobbakká válhatnak a kisebb problémák, amikre más párok hevesebben is reagáltak a műsorban – árulta el Mazsi.

hot! magazin 2024/42 címlap
További izgalmas történetekért keresd a hot! magazin legújabb számát - Fotó: hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek