Szolgálat

Bódi Guszti csomaghordónak állt Egyiptomban

Zs.

Létrehozva: 2024.10.08. 16:40

A zenész és felesége, Bódi Margó két hetet tölt Egyiptom tengerpartján, ahova elvileg pihenni mentek. Bódi Guszti azonban azonnal szolgálatba helyezte magát, amikor meglátta, hogy szükség van a segítségére.

Bódi Guszti és Bódi Margó két hétre Egyipotomba utazott, hogy ott pihenjék ki a nyári koncertszezon fáradalmait. A híres házaspár szereti a nyugalmat, a nyaralásaik alkalmával ugyan szívesen vesznek részt fakultatív programokon, a napjaik nagy részét napfürdőzéssel, olvasással és beszélgetéssel töltik. Már, ha hagyják őket nyugalomban lenni...

Bódi Guszti Bódi Margó
Bódi Guszti és Margó ötven éve élnek boldog házasságban (Fotó: Mediaworks archív)

Bódi Guszti lelke 

A házaspár ugyanis nem tud nyugodni, ha azt látják, hogy valakinek segítségre van szüksége. Egyszerűen ilyen a természetük: ahol szükség van még egy kézre, oda kérés nélkül odalépnek, és felajánlják a szolgálatukat. Természetesen az egyiptomi nyaralásuk első napján is történt velük egy ilyen jellegű kaland... A történtekről egy szintén ott nyaraló magyar számolt be a Bódi Guszti és a Fekete Szemek hivatalos Facebook-oldalán: 

Együtt mentünk, sokat beszélgettünk a reptéren is, és Bódi Guszti, segítettél pakolni a csomagokat! Le a kalappal, barátságos pár vagytok! 

írta a nyaraló, akinek természetesen Gusztiék azonnal válaszoltak is: 

Kellett segíteni, nem bírta az öreg, aki a csomagokat pakolta. Nekem nem került fáradtságba, meg hát haladtunk is! 

Bódi Guszti Bódi Margó
Egyiptomba utazott Bódi Margó és Bódi Guszti koncertjeik kipihenésére (Fotó: Bódi Guszti és a Fekete Szemek/ Facebook)

Kell az energia 

A híres házaspár a tervek szerint két hetet tölt a paradicsomban, aztán újra munkába állnak, hiszen nagyon sok fellépés vár még rájuk idén. Gusztiék már évekkel ezelőtt eltervezték, hogy úgy vállalnak koncerteket, hogy az évben akár többször is tartanak szünetet, hogy minden egyes fellépésen olyan tüzes energiákat mozgassák meg a közönséget, ahogy azt már megszokhattunk tőlük az elmúlt hosszú évtizedek alatt. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek