Színészet

Brad Pitt: Ő a leggyönyörűbb nő a vásznon

B. V.

Létrehozva: 2024.10.15. 17:00

A színész nem kertelt, őszintén fejtette ki véleményét.

Brad Pitt az egyik legszexibbnek tartott férfi a világon közvéleménykutatások és a rajongók szerint. A színész, aki már szintén rengeteg gyönyörű nővel, köztük ex-feleségével Angelina Jolie-val is együtt dolgozott most elárulta, számára ki az igazi szexszimbólum. Pitt, aki jelenleg az újbóli családalapításon dolgozik új kedvesével kiemelte, a külső csupán szerinte egy benyomás. 

PITT, Brad
Fotó: Czeglédi Zsolt

Szakmájában szerinte ez kiemelten fontos, ott ugyanis első a tehetség főként. Sőt, korábban elárulta, hogy épp ezért értékeli igazán a régi filmeket, ahol a színészek olyan karaktert játszottak, akikért odavoltak az emberek és nem azért, amilyenek ők voltak. 

Ezért értékelem annyira a régebbi filmeket, mert azok megmutatják, milyen az, amikor egy férfi kiáll az elvei mellett. Mint [Robert] Redford. Ő olyan férfit alakított, amilyen férfiak szerettek volna lenni, és amilyet a nők szerettek volna, hogy a férfiak legyenek.

Épp ezért kiemelte, habár első gondolatra azt hinnénk, hogy Hollywoodban a külső fontos szerepet játszik a hírnév megszerzésében, Pitt szerint ez nem feltétlenül van így. Szerinte a legnagyobb sztárok ugyanis nem mindig azok, akik szexszimbólumok is. Így van ez az ő esetében is. 

Elárulom, ki a kedvenc színésznőm: Dianne Wiest. Őt nem neveznéd szexszimbólumnak. Dianne Wiest szerintem a leggyönyörűbb nő a vásznon 

- közölte, majd visszaugorva a külsőség témakörére, kijelentette:

Amikor meglátsz valakit, csak a külsejére koncentrálsz? Ez csak egy első benyomás. Aztán van valaki, aki elsőre nem ragadja meg a tekinteted, de beszélsz vele, és ő válik a világ legszebb dolgává.

- írja a Life.hu

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek