kitartás

Bruce Willis családja a méltó búcsúra készül

Bors

Létrehozva: 2024.10.13. 18:30

A minap hosszú idő után fotózták le a nagybeteg sztárt egy autóban. Bruce Willis egészsége gyorsan romlik, így az exe, a felesége és a lányai felváltva vele vannak, hiszen nem tudni, mikor jön el az utolsó perc.

Egy fekete autó ablakán bámult kifelé Bruce Willis. Az egyik testőre a volán mögött ült, a másik mögötte. A hajdani akciósztár sápadtnak tűnt, miközben Los Angeles Studio City negyedében kalandoztak.

EXCLUSIVE: Bruce Willis is seen while being driven through the streets of Brentwood, Ca
Bruce Willis betegsége egyre előrehaladtabb stádiumban van (Fotó: PROFIMEDIA / HOT MAGAZIN)

Zavarodottnak látszott – mesélte egy bámészkodó a Starnak. – Az arca „lógott”, ami a demencia előrehaladott stádiumának klasszikus jele. Szomorú így látni őt, de legalább kimozdult, és a stimuláció elengedhetetlen az ilyen demens betegek számára. Szüksége van arra, hogy az utolsó napjaiban se zárják el a külvilágtól.

Az a régi csillogás

Ritka kirándulás volt ez a Die Hard sztárja számára. A szerettei két és fél évvel ezelőtt jelentették be, hogy visszavonul a színészettől, miután az orvosok megerősítették, hogy afáziában szenved, ami lassan megfosztja a verbális kommunikáció képességétől. Egy évvel később elérte a frontotemporális demencia is.

Bruce Willis családja már a méltó búcsúra készül BORS
Az akciósztár 117 filmet forgatott karrierje során (Fotó: NORTHFOTO / HOT MAGAZIN)

A betegsége olyan ütemben rosszabbodik, hogy a családja attól tart: alig maradt már idejük Bruce-szal – állította egy informátor a Starnak.

Vajon megéri a 70. születésnapját? Nem tudni. A felesége, Emma Heming, a 12 éves Mabel és a 10 éves Evelyn, valamint az exneje, Demi Moore és az ő három lányuk, Rumer, Scout és Tallulah közösen cipelik ezt a szívszaggató terhet. Demi és Emma egyesítették erőiket annak érdekében, hogy Bruce hátralévő napjai szeretetben teljenek.

A most 46 éves modell 2009 márciusában ment hozzá a Die Hard sztárjához. Csodás éveket éltek le együtt, és Emma a betegségben is kitart a férje mellett.

Az egész család körülveszi őt szeretettel – mesélte Emma a The Sunnak. – A kedvenc ételeit készítem, együtt nézünk filmeket, vidám témákról beszélgetünk. Bruce-nak vannak jó és rossz napjai, de ha nevet valamin vagy megjelenik a szemében a régi huncut csillogás, akkor mind jól érezzük magunkat!

Premiere of Touchstone Pictures' "Surrogates" - Arrivals
Emma és Bruce 2009-ben mondták ki a boldogító igent (Fotó: PROFIMEDIA / HOT MAGAZIN)

Bruce Willis más ember lett

Miközben igyekeznek felkészülni az elkerülhetetlenre, kiemelt figyelmet szentelnek annak, hogy Bruce mindig biztonságban legyen.

Alig hagyja el a házat, és amikor megteszi, az mindig gondosan megtervezett művelet

 – magyarázta egy bennfentes. – Segítségre van szüksége a felkészüléshez és az autóig való eljutáshoz is. Az ápolói minden nap minden órájában gondoskodnak arról, hogy minden rendben legyen körülötte, és ne zavarodjon össze, a testőrei pedig óvják a nyilvánosságtól. Az a Bruce, akire a szerettei emlékeznek, tele volt energiával és férfias büszkeséggel. Most a hozzá legközelebb állókat sem ismeri fel.

Tallulah nemrég kitett az Instagram-oldalára néhány, az apjával közös fotót.

Imádom ezt a pasit! – írta a képekhez. – Tudom, hogy tudja, mennyire szeretem. Tudom, mennyire szeret engem. Tudom, mennyire szeret mindnyájunkat, és csak ez számít.

A 30 éves Talluah összegyűjtötte a szeretett közös fotókat (Fotó: INSTAGRAM / HOT MAGAZIN)

Az első lépések

Bruce igazi lányos apuka, így nagyon örült, hogy az első unokája is kislány lett. A most 17 hónapos kicsi imádja a nagypapáját.

Lou épp azelőtt állt fel, hogy a papához mentünk – mesélte Rumer a TMZ-nek. – Nem számítottunk rá, hogy ott indul el, arra pedig végképp nem, hogy az első lépéseit éppen édesapám felé teszi meg! – tette hozzá meghatottan.

hot feltöltés címlap
További sztárhíreket olvashatsz a hot! magazin e heti számában! (Fotó: archív / hot magazin)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek