Új állomás

Ennyi volt: Elköltözik Csepregi Éva, egyedül fog élni

Nicole

Létrehozva: 2024.10.16. 09:00

Ki mondta, hogy hetven év felett nincs élet?! Csepregi Éva a bizonyíték arra, mennyi minden történhet még az emberrel ebben a korban is.

Idén is háttérbe szorult a pihenés a Neoton Família énekesnőjének életében. Csepregi Éva azonban ezt egyáltalán nem bánja, viszont ha úgy érzi, hogy egy kis nyugalomra vágyik, visszavonul az otthonába, ahol tökéletesen feltöltődhet.

Csepregi Éva hot feltöltés
Abszolút nem látszik, hogy Csepregi Éva hány éves (Fotó: archív / hot! magazin)

Csepregi Éva 70 felett sem pihen, most éppen költözik

Folyamatosan zajlik az életem, ezért viszonylag keveset vagyok egyedül. 

Korábban előfordult, hogy kerültem az egyedüllétet, de ma már kifejezetten szeretem, ha egy kis ideig nincs körülöttem senki. Ilyenkor nyúlok a kedvenc könyveimhez, olvasgatom a magazinokat vagy a kiskutyámmal foglalkozom.

Most már teljes mértékben feltölt az egyedüllét. Persze, ha úgy érzem, hogy már nem ad több energiát, és kezdek kicsit elmagányosodni, azonnal összehívok egy társaságot, és akkor velük töltődöm tovább – kezdte a hot! magazinnak az énekesnő, majd elárulta, milyen nagy eseményre készül.

Sok minden történt velem ebben az évben, és még történik is! Most a szakmai projekteken kívül egy költözés is előttem áll.

Nemsokára új otthonba költözöm, tehát elhagyom a kis lakásomat, és egy kicsit nagyobb házban élek tovább.

Ezenkívül más nem változik meg az életemben, tehát továbbra is egyedül élek, csak ezentúl egy kicsit jobban elférek. A pakolástól a tervezésig mindent magam intézek el, ami nem kevés munka, de bírom a strapát!

Abszolút nem látszik meg, hogy Csepregi Éva hány éves...

A pozitivitása az élet minden területére kiterjed. Például mindig boldog, amikor eljön a születésnapja, az éveket pedig nemes egyszerűséggel nem számolja.

A mai napig fontosnak érzem a születésnapom megünneplését. 

Saját magamat is minden évben örömmel köszöntöm fel. Nekem az új év nem január elsejétől indul, hanem október 22-én, vagyis a születésnapomon. Számomra ez az év legfontosabb ünnepe, még a karácsonyon is túltesz!

Ugyanígy fontosnak tartom a családomon, a baráti körömön és a zenekaromon belüli szülinapok megünneplését is. Mindig veszünk egymásnak ajándékot vagy elmegyünk közösen valamilyen programra. Tavaly például Békéscsabán wellness-eztünk, hiszen akkor kerek számot ünnepeltem. Idén nem lesz ekkora a felhajtás, de ettől függetlenül megadjuk a módját az ünneplésnek – jelentette ki.

Csepregi Éva hot feltöltés
A Neoton idén is fellépést fellépésre halmoz (Fotó: archív / hot! magazin)

Különleges Csepregi Éva koncert lesz idén

A költözésen és az ünneplésen kívül a közönségével is sokat foglalkozik Éva: rengeteg fellépéssel készül, de már az új esztendőre is gőzerővel próbál. Egy biztos: ez az év sem telik el Neoton-dalok nélkül.

Január 18-án lesz az Erkel Színházban szólókoncertem, erre már most sokat próbálok. 

Ide egy teljesen új műsorral készülök, persze tele lesz Neo­ton-­da­lok­kal, de lesznek azért meglepetések is. Emellett persze a Neo­ton­nal is több fellépésünk lesz az ország több pontján.

Aztán jönnek az ünnepek, ami egy újabb óriási fellépéslöket, hiszen minden karácsonykor együtt szoktunk ünnepelni a zenekarral és a közönséggel. December 30-án már huszadik alkalommal adunk koncertet Pécsett a Lau­bert sportcsarnokban. Már huszadszor búcsúzunk ott az évtől. Számomra egy ünnep az egész élet! 

Halad a korral

Csepregi Éva fia, Heatlie Dávid TikTok-oldalán is többször feltűnik, nemcsak a színpadon. Itt a dobos gyakran enged betekintést a zenekar életének mindennapjaiba.

hot! magazin 2024/42 címlap
A legújabb hot! magazinban is számos exkluzív sztártörténetet olvashat (Fotó: hot! magazin)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek