Segítség

Szívszorító vallomást tett Csézy, a várandósságáról van szó

Létrehozva: 2024.10.02. 18:00

Várandóssága 22. hetében jár a gyönyörű énekesnő, aki egyszerűen ragyog, amióta kisbabát vár. Csézy a Borsnak őszintén mesélt a rosszullétekről, amik még mindig kínozzák és arról is, hogy most már ő az, aki hasonló helyzetben lévő nőknek igyekszik segíteni.

Elképesztő mennyiségű levelet kap az énekesnő, aki 44 évesen, lombik segítségével gyermeket vár. Csézi Erzsébet, vagy ismert nevén Csézy és férje hosszú évekig hiába várták, hogy természetes úton összejöjjön a baba, végül belevágtak a lombikprogramba. A népszerű előadó vállalt minden fájdalmas beavatkozást, tényleg a falig elment volna, hogy édesanyává váljon, mert ő mindvégig hitt benne, hogy álma valóra válik

Csézy
Csézy segít azoknak a nőknek, akik ugyanabban a cipőben járnak, mint ő járt évekig (Fotó: Facebook/Csézy)

Csézy terhessége sokak számára jelent reményt

A gyönyörű kismama azért vállalta, hogy írjanak a kálváriájáról és küzdelméről, mert bízott benne, hogy történetével erőt ad más nőknek, akik hasonló cipőben járnak. Elérte célját, amióta kiderült, hogy Csézy terhes, közösségi oldalain elárasztják levelekkel, kétségbeesett nők kérnek tőle segítséget, hogy ők is édesanyák legyenek

Megértem a kétségbeesésüket, hiszen én is átéltem ezt, az én mosolyom is volt, hogy egy újabb sikertelen beültetés után mérhetetlen szomorúságot takart – árulta el a Borsnak az énekesnő. 

A férjemmel, Lacival sok-sok évig küzdöttünk azért, hogy szülők legyünk és igen, mi nők mindenre képesek vagyunk azért, hogy gyermekünk legyen. És most, hogy már a 22. hétben vagyok a kislányunkkal és már tényleg elhiszem, hogy valóság lesz az álmomból, kötelességemnek érzem, hogy én segítsek! Tényleg elképesztő mennyiségű levelet kapok és mindenkinek válaszolok. Aki nagyon személyeset ír, megadom a privát telefonszámomat. Már több hölggyel beszéltem is és nagyon megrázó, szívszorító történetet hallottam. Hiszem, hogy néhányan, akinek segítettem tanácsokkal, a klinika címével, tényleg átélhetik ezt a boldogságot, amit én érzek!

Még mindig rosszullétekkel küzd

Csézy boldogságát semmi nem tudja beárnyékolni, még az sem, hogy most, a 22. hétben is állandóan rohannia kell a fürdőszobába. 

Naponta többször is szaladnom kell a mosdóba, pedig mindenki azt mondta, ez az időszak véget ér legkésőbb a harmadik hónap végére. Laci annyira aranyos, mindenben segít, de ebben ugye nem tud. Persze, amikor majd végre kezembe vehetem a kislányunkat, még ezeknek a rosszulléteknek az emléke is megszépül! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek