Újrakezdés

Curtis és Judie: "Már nem lennénk együtt, ha nem változom meg"

Létrehozva: 2024.10.09. 03:00

Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy az elmúlt hónapok egyértelműen Curtis-ről és Judie-ról szóltak. Hullámvölgyek és eljegyzés, de vajon mi az igazság? A főszereplők mindeddig hallgattak, most viszont tiszta vizet öntöttek a pohárba, íme minden részlet Curtis és Judie eljegyzésével kapcsolatban.

Az egész ország felkapta a fejét, amikor Széki Attila Curtis és Judie világgá kürtölte, hogy jegyben járnak. Az eljegyzés meseszerűen, romantikus körülmények között zajlott. Ez is azt bizonyítja, hogy még egy kemény rapper is lehet lágyszívű, szerelmes férfi, aki mindent megtesz a kedveséért. Ráadásul tiniket meghazudtoló módon izgult, mielőtt feltette volna a nagy kérdést.

Széki Attila Curtis és Judie
Széki Attila Curtis és Judie kapcsolata jobb, mint valaha (Fotó: Szabolcs László / helyszín: Mystery Hotel Budapest / hot! magazin)

Curtis és Judie eljegyzésükről árultak el titkokat

Elhatároztam, hogy itt az idő. Addigra már terveztük, hogy megyünk Koppenhágába egy Jus­tin Tim­ber­lake-­kon­cert­re, abba a városba, ahol egyébként A kis hableány szobra is áll. Az ő története is egy szép szerelmi sztori, így aztán eldöntöttem, hogy ott, azon a téren teszem fel Judie-nak a mindent eldöntő kérdést. De ez a valóságban azért nem volt ennyire egyszerű! Izgultam a gyűrű miatt, hogy hova dugjam el, hiszen Judie pakolt be mindent az útra, nem akartam, hogy meglássa – ecsetelte a hot! magazinnak Curtis, aki egy picit azért másként tervezte a dolgokat, mint ahogy az valójában történt.

Nem gondoltam, hogy a tér tele lesz turistákkal, meg kellett várnom, hogy elmenjenek, és csak akkor térdeltem le. Akkor jött el a pillanat, hogy megkérdezzem, lesz-e a menyasszonyom – nem cifráztam túl. 

Nagyon izgatott voltam, hogy mi lesz a válasz, de hál’ Istennek igent mondott

– emlékezett vissza a rapper.

Barnai Judie az eljegyzésről: „Elsírtam magam, aztán a nyakába borultam”

Judie közben azt hitte, az egész csak vicc, mert nem értette, hogy pontosan mi is történik körülötte. 

Először azt gondoltam, hogy viccel. 

Nem is tudtam eldönteni, hogy most ez tényleg megtörténik-e. Többször számítottam már rá, de nem most. Valahogy számomra a lánykérés nyári dolog, és miután idén sem kérte meg a kezemet, úgy voltam vele, hogy majd talán jövőre. De megtörtént!

Ráadásul egy Justin Timberlake-koncert előtt, ugyanis bakancslistás álmunk volt, hogy láthassuk őt élőben. Azonnal meg is kérdeztem, hogy ez most komoly? Természetesen igent mondtam, aztán elsírtam magam, és a nyakába borultam – árulta el a kosárlabdázó.

Széki Attila Curtis és Barnai Judie
A szerelmesek között nagy az összhang (Fotó: Szabolcs László / helyszín: Mystery Hotel Budapest / hot! magazin)

Így választott Curtis eljegyzési gyűrűt

Curtis komolyan felkészült, és bár titkolta, hogy mi a terve – csak az édesanyja és a testőre tudott róla –, meg kellett oldania, hogy megfelelő gyűrűt válasszon.

Egyetlen gyűrűt találtam otthon, de nem voltam benne biztos, hogy azt a gyűrűsujján hordja-e. Aztán úgy voltam vele, megcsináltatom arra a méretre – és jó lett. Azért tartottam attól, hogy mi lesz, ha nem tudom majd ráhúzni az ujjára, mert rossz a méret – mesélte Curtis.

A rapper azt is elárulta, hogy miért éppen most került sor a lánykérésre. 

Már éreztem, hogy kiszaladok az időből, plusz az az egy hónap, amikor külön voltunk – mert Judie forgatott a Farm VIP-ben –, ráébresztett arra, hogy mennyire fontos nekem, hogy velem legyen, és az is, hogy velem is maradjon – részletezte.

Curtis és Judie már az esküvő dátumáról is beszélgettek

Az esküvőre azért még várni kell, Judie jelenleg is aktív, első osztályú sportoló, így egyelőre nem lenne ideje az előkészületekre.
Úgy néz ki, hogy jövőre abbahagyom a kosárlabdát, ezért az esküvő időpontját 2026-ra tűztük ki. Az ötös a szerencseszámom, így a dátumban benne kell majd lennie egy ötösnek is. Egy cég is megkeresett, aki elkészítené a ruhámat, de ahhoz is kell minimum másfél év, tehát nincs miért sietnünk – tekintett a jövőbe.

Curtis és Judie megküzdöttek egymásért

Judie azóta a nap óta a fellegekben jár, mindenhol „vőlegényemnek” szólítja Curtist, számára ugyanis hatalmas jelentősége van az eljegyzésnek. Ám azt sem szabad elhallgatni, hogy az elmúlt négy évben az euforikus pillanatok mellett mélypontokat is megéltek – ezt nem is titkolták.

Minden ilyen mélység után egyre erősebbek vagyunk együtt. Én mindig mindent megteszek a másikért, soha nem adom fel. A kapcsolatunkkal is ugyanígy vagyok: nem fogom csak azért feladni, mert van egy kis probléma. Azt gondolom, mindig küzdeni kell egymásért. 

És igen, az utóbbi időben voltak gondjaink. Ezt mi soha nem tesszük ki az ablakba, de az emberek nyilván látják, hogy kevesebbet posztolunk, vagy nem lájkoljuk egymás képeit. Egyből elkezdik keresni az okokat.

Ilyenkor ritkábban nyilatkozunk, és ezek a jelek már mindenkinek feltűnnek. Nem váltunk szét, egyszerűen csak meg kellett oldanunk közösen néhány kérdést. Ez többnyire előbb vagy utóbb sikerül. Most talán egy kicsit hosszabb idő telt el, de túl vagyunk rajta – részletezte Judie.

Sokat dolgoztam, forgattam, részt vettem az olimpiai díjkiosztón, két és fél hónapig úgy melóztam, hogy szinte alig jártam haza. Ati közben rájött arra, hogy mit veszíthet, és azóta is érzem, hogy mennyire megváltozott. Most vagyok rá a legbüszkébb, látom, hogy fejben eldöntött mindent. Edzeni jár, odafigyel az étkezésére, tényleg megtesz mindent azért is, hogy egészséges legyen, nemcsak belül, de kívül is. Ez természetesen a kapcsolatunkra is értendő minden szempontból – tette hozzá.

Széki Attila Curtis és Barnai Judie
Curtis Instagram-oldalán mindig felfigyeltek a követői a Judie-val való hullámvölgyeikre (Fotó: Szabolcs László / helyszín: Mystery Hotel Budapest / hot magazin)

Széki Attila és Barnai Judie életük legharmonikusabb időszakához értek

Ahogy mondani szokás, kettőn áll a vásár, egy közös élet sikeréhez mindkét fél erőfeszítése szükséges.

Nekem többet kellett változnom, hogy ez tényleg egy harmonikus kapcsolat legyen. Neki is voltak hibái, de sok minden az én hibáimból fakadt, és ez tovább lett görgetve. Megoldottuk. A béküléseket eddig mindig Judie kezdeményezte, kivéve most. Már nem lennénk együtt, ha nem változom meg – árulta el Curtis, akitől a menyasszonya vette át a szót.

Mindig én voltam az, aki mindent meg szeretett volna beszélni. Sokszor ebből van a feszültség: ha mi összeveszünk, akkor én ezt szeretném egyből megbeszélni, Ati viszont forrófejű, hagyni kell, hogy leülepedjen benne egy vita. Ki kell várni a megfelelő időt. Engem nagyon megvisel lelkileg az, ha rosszban vagyunk. Ez az a pontja az életünknek, ami még formálódik, négy év után is. Ebben össze kell még csiszolódnunk. Nem hiszem, hogy nálunk ez bármikor változni fog – gondolkodott el Judie.

Mostanra tehát túljutottak a legnehezebb hónapokon, és a külső szemlélő azt láthatja, hogy talán még sosem voltak ennyire boldogok.

Akadtak eddig is nagyon szép időszakok, de most vagyunk életünk egyik legharmonikusabb szakaszában – mondták mindketten.

hot feltöltés címlap
A legújabb hot! magazinban is számos exkluzív sztártörténetet olvashat (Fotó: archív / hot magazin)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek