VÍZIÓ

Megdöbbentő dolgot mondott a jósnő a Dancing with the Stars-ról, Tóth Gabi aggódhat?

Doris

Létrehozva: 2024.10.26. 16:00

Lénárt Évi belenézett a "varázsgömjébe" és bizony érdekes dolgokat látott. Vajon tényleg ők tarolhatnak a Dancing with the Stars új évadában?

Október 26-tól újra mindenki táncol, hiszen kezdetét veszi a TV2-n a Dancing with the Stars 5. évada! A "táncrend" idén igencsak parádés, és bár a tizedik duó kilétét még homály fedi, a többiek miatt is megéri nézni a nagy sikerű táncos showműsort.

Dancing with the Stars
Dancing with the Stars 2024: megszólalt a jósnő az esélyekről (Fotó: TV2)

Íme a párosok:

  • Szabó Zsófi és Andrei Mangra
  • Kucsera Gábor és Stana Alexandra
  • Mihályfi Luca és Hegyes Berci
  • PSG Ogli és Szőke Zsuzsanna
  • Törőcsik Franciska és Baranya Dávid
  • Kamarás Norbert és Sebesi Daniella
  • Tóth Gabi és Papp Máté Bence
  • WhisperTon és Tóth Katica
  • Hosszú Katinka és Suti András

Dancing with the Stars: megszólalt a jósnő az esélyekről

Ahogy ez ilyenkor már lenni szokott, azonnal beindultak a találgatások, hogy vajon ki lesz a műsor legnagyobb esélyese, aki a szakmai zsűrit is el tudja varázsolni és a nézők szívébe is beférkőzik. Vajon a szerelmével táncoló Tóth Gabi, vagy a felkészülés során hat kilót fogyó Kucsera Gábor okozza majd a legnagyobb meglepetést?

Nos, a Bors nem tudott tovább várni! Megkerestük az ország sztárjósnőjét, Lénárt Évit, aki már számos verseny végkimenetelét megjövendölte, többek között azt is, hogy Peter Srámek nyeri a Sztárban Sztár All Stars-t. Bár Évi konkrét győztest egyelőre nem nevezett meg, azt kiolvasta a lapokból, hogy mely párosok lesznek ott biztosan a fináléban.

Ebből a kilenc párból Szabó Zsófiék biztosan a döntőben lesznek, akik még esélyesek az Hosszú Katinkáék, illetve Kamarás Norbert sok meglepetést fog okozni. Ők hárman döntősek lehetnek

kezdte a sztárjósnő, majd a kedvesével, Papp Máté Bencével táncra perdülő Tóth Gabiékra is kitért. Jóslatától viszont az énekesnő nem lesz túl feldobott.

 A leggyengébbnek Tóth Gabiékat érzem, de nem a tánctudásuk miatt. Sok az ellenszenv Gabival szemben, és ezért őket sajnos hamar kifogják ejteni

vizionálta Lénárt Évi, jóslata pedig kissé ellentmond azzal a ténnyel, hogy néhány héttel ezelőtt Gabi sokszor a nézői szavazatoknak köszönhette, hogy tovább jutott a Sztárban Sztár All Stars-ban.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek