SZIGOR

Stana Alexandránál elszakadt a cérna: keményen kiosztotta Kucsera Gábort – videó

mkb

Létrehozva: 2024.10.04. 08:00

Kucsera Gábor és Stana Alexandra is színpadra lép hamarosan, hogy megmutassák tánctudásukat. Már csak három hét, és elstartol a Dancing with the Stars. A párok pedig lelkiismeretesen készülnek az első élő adásra. Vagy mégsem?

Október 26-án mindenki – a sztárvilág java legalábbis – táncra perdül a Dancing with the Stars színpadán. Élükön Kucsera Gábor olimpikon kajakozóval, aki ígérete szerint fegyelmezetten készül majd a versenyre, ám tánctanára, Stana Alexandra nem elégedett vele…

Kucsera Gábor és Stana Alexandra Dancing with the Stars 5.
Kucsera Gábor és Stana Alexandra gőzerővel próbál a Dancing with the Stars eső adására, de a „tanárnéninek" fegyelmeznie kell... (Fotó: Nánási Pál / TV2)

Elindult a visszaszámlálás a Dancing with the Stars első adásáig

Gőzerővel próbálnak a sztárok és profi tánctanáraik: gyakorlatilag beköltöztek a táncterembe, hogy három hét múlva a legjobb formájukat hozhassák a Dancing with the Stars színpadán. Míg WhisperTon és Tóth Katica párosa a napokban arról posztolt, hogy izzadásig edzettek, addig Kucsera Gábor nem sajnálja az időt a pihenésre sem. Ebből lett elege Stana Alexandrának, akinek kifakadását az olimpikon videóra is vette.

A TikTok-ra kikerült felvételen Szandra keményen kiosztja a hegyomlás sportolót, szavait azzal nyomatékosítja, hogy egy tízes csomag papírzsepit vág a henyélő Kucserához… 
Nem tudsz este kilenc órakor másfél óráig telefon nélkül létezni! Tehát nem bírsz! – puffogott, elnevetve magát a táncművész. Kucsera a jelek szerint nem ijedt meg tőle, a kamerát maga felé fordítva nevetve kommentálta:

A tanár nénit láttátok!

@kucsi82 @Alexandra Stana @Dancing with the Stars TV2 ♬ eredeti hang - Kucsera Gábor

Kucsera Gábor és Stana Alexandra nagyon elszánt

A műsor párjait beharangozó sajtótájékoztatón még elszántabb volt Kucsera Gábor, aki akkor így fogalmazott a Borsnak:

Szeretnék megtanulni táncolni, mindig lenyűgöz, hogy a táncosok hogyan tudják így irányítani a testüket, ritmusra mozogni. A tánc egy felszabadító élmény… Nincs félelmem, ami volt is, azt már átéltem a színpadon 

– utalt itt feltehetően a Nagy Duettre, ahol Dér Heni próbálta megtanítani énekelni, több-kevesebb sikerrel.
Nyilván, ha Szandra jönne kajakozni, akkor én okoskodnék, én vezetném – tette hozzá Gábor. – De most ezt úgy tud működni, ha átadom magam neki. Ő a tanárom a próbateremben, és a partnerem lesz a parketten. A két legfontosabb szabályt már most jól megtanította: kihúzni magam és nagyképűen menni a színpadra!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek