TITOK

Hoppá! Kiszivárogtak a Dancing with the Stars egyik produkciójának részletei

mkb

Létrehozva: 2024.10.26. 13:00

Ma este mindenki táncol! Elindul a Dancing with the Stars várva várt ötödik évada. Íme néhány titok a kulisszák mögül!

Szombat este elstartol a várva várt showműsor: a Dancing with the Stars 5. évada. A sztárpárok már izgatottak, a stúdióban az utolsó simításokat végzik. Ráadásul az idei évad indulása igazán különleges lesz. A rendkívüli kezdés, a tizedik pár övezte találgatások és pletykák végére tesz pontot, így érdemes már 19:30-kor a tévé előtt ülni. Ráadásul a Bors tulajdonába jutott most néhány fotó a kulisszák mögül: olvasóink az egyik páros produkciójáról is megtudhatnak egy izgalmas részletet!

dancing with the stars
Ma este parkettre lépnek a párosok, és lelepleződik a titokzatos tizedik pár kiléte is (Fotó: TV2)

Látványos elemekből nem lesz hiány

A Dancing with the Stars 2024-ben is pörgős vagy éppen érzelmes táncokat, valamint elképesztő látványvilágot ígér. A Borshoz eljuttatott fényképen egy hatalmas hinta látszik, idilli hangulatvilágítással. Az első adásban ugyanis az egyik szereplő ezen a hintán fog ülni és lengeni, ami már önmagában nagy bátorságot igényel! Hogy pontosan melyik páros táncához illik majd a romantikus hangulatú díszlet, az este kiderül! De addig is néhány izgalmas részlet!

dancing with the stars
Íme a hinta, ami feltűnik a Dancing with the Stars első élő show-jában az egyik produkcióban – Vincze Tünde, aki a hintát fogja a magasból lelógatott látványelemekért felel a műsorban (Fotó: TV2)

Több ezer diszkógömb és 28 tonna faanyag

Hosszú hetekig épült át a stúdió: 1800 négyzetméteren 28 tonna faanyagot használtak fel hozzá, ami a parkett mellett 250 fős nézőközönségnek is helyet ad! Élén pedig a zsűripult, ami ezúttal is három ítésznek ad helyet: Ördög Nóra, Juronics Tamás és Szente Vajk dönt majd a táncosok sorsáról. Műsorvezetőként Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András tűnik fel. A sztárok mellett pedig a diszkógömböké lesz a főszerep: a győztesnek járó kupa is azt formázza, illetve 16 óriási diszkógömb fénylik a díszletben, s több ezer csillogó gömb jelenik meg égősorokon, kiegészítőkön, az öltözőkben.

dancing with the stars
A műsorban a csillogásé a főszerep, a versenyzők páholyába vezető lépcső is igencsak impozáns látványt nyújt (Fotó: TV2)

Lecserélődtek a Dancing with the Stars táncosai

Míg néhány profi táncos a kezdetektől minden évadban feltűnik – például Stana Alexandra és Hegyes Berci –, addig lesznek új arcok is, mint Sebesi Daniella, aki Kamarás Norbi párja lesz, vagy éppen Papp Máté Bence Fricska-tag, aki szerelmével, Tóth Gabival lép parkettre. 

Tóth Gabi a szerelmével, Papp Máté Bencével lép parkettre (Fotó: TV2)

S olyan profi táncos is akad, aki ezúttal más szerepkörben mutatkozik: Lissák Laura online riporterként tér vissza az ötödik évadba.

Lissák Laura ezúttal nem táncosként, hanem online riporterként tűnik fel a showműsorban (Fotó: TV2)

Így látják a kreatív producerek

Az elmúlt hónapok munkájának köszönhetően talán bátran mondhatom, hogy minden és mindenki a helyén, készen állunk arra, hogy este egy varázslatos műsorral lepjük meg a nézőket. Mindent lepróbáltunk a versenyzőkkel, hogy biztosan minden rendben menjen az élő adás alatt – nyilatkozta lapunknak Fehér Alexandra, a Dancing with the Stars egyik kreatív producere.

Szebenszki Ákos és Fehér Alexandra izgalmas kulisszatitkokat árultak el (Fotó: TV2)

A látványvilágért felelős kreatív producer, Szebenszki Ákos pedig így fogalmazott a Borsnak:

Közel kétszáz ember dolgozott másfél hónapig a stúdión. Minden versenyzővel külön egyeztetünk arról, milyen látványvilágot képzelünk el a produkciójuk köré. Ezután a tervezői csapat, Baráth Kriszta vezetésével elkezdte a díszletek legyártását: csaknem 40 kamionnyi díszletelem érkezik darabokban.

Több száz lámpa, és 1,5 kilométernyi intelligens LED-szalag kerül beépítésre, illetve egy nyolc méter magas, 200 négyzetméteres LED-fal. Ezenkívül idén több, magas minőségű robot kamera is került a stúdióba, illetve kísérletezünk egy Magyarországon, élő adásban még nem használt kameratechnikán 

– tette hozzá a látványvilágért felelős kreatív producer.

Évről évre fejlődik a háttértechnika a show-ban, idén különleges kamerákat is bevetnek a készítők (Fotó: TV2)

A legnagyobb kihívásként Fehér Alexandra a szereplők kiválasztását jelölte meg:

Igyekszünk évről évre olyan színes mezőnyt összerakni, hogy minden korosztály és minden nézőnk megtalálja azt, akinek szívből tud szurkolni. Idén, ami kicsit nehezítette az előkészületeket, az az évadindító intro volt. Ez általában külső helyszínen forog, hogy minél izgalmasabb felvételeket tudjunk készíteni, viszont az időjárás nem volt kegyes hozzánk, ezért a tervezettnél több napot vett igénybe, sőt egy részét ezen a héten forgattuk, ezért az utolsó pillanatig izgultunk, hogy kész legyen!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek