Kritika

„Egyenesen átlátott rajta” - Durva megjegyzést tett halála előtt II. Erzsébet Meghan Markle-re

KL

Létrehozva: 2024.10.09. 20:30

A néhai uralkodó nem rejtette véka alá a véleményét.

II. Erzsébet királynő olyan megjegyzést tett Meghan Markle-re egy a palotában megrendezett fogadáson, amitől mindenki ledöbbent - állítja egy a családhoz közel álló forrás.

Döbbenetes, amit Meghan Markle-ről állított a néhai uralkodó Fotó: AFP

Alig egy hónappal 96 éves korában bekövetkezett halála előtt, a néhai uralkodó állítólag „gonosznak” bélyegezte Harry herceg feleségét, amiért a sussex-iek és a királyi család közötti kapcsolat mélypontra jutott. A királynő állítólag „sajnálkozott”, hogy Harry herceg lemondott a királyi családban betöltött feladatáról, és családjával Kaliforniába költözött, és úgy jellemezte Meghant, amitól „mindenki felvonta a szemöldökét”. A megjegyzéseket állítólag két évvel ezelőtt, egy augusztusi balmorali fogadáson tette.

Nem volt jellemző a királynőre, hogy egy olyan szót használjon Meghanra, mint a „gonosz”, de egyenesen átlátott rajta. Megdöbbentő volt ezt a mondatot hallani a világ legmegbocsátóbb asszonyától

- nyilatkozta a bennfentes, majd részletezte:

− A vacsora előtti italoknál egy kisebb csoport beszélgetett az uralkodóval, és ő elmagyarázta, hogy Harry találkozása Meghannal teljes katasztrófa lett, és gonosznak nevezte őt. Ekkor már mindannyian tudtuk, hogy a királynő egészsége nagyon megromlott, és hónapjai vannak hátra, úgy tűnt, sajnálja, ahogy a dolgok alakultak.

Meghan azonban mindig is elismerően beszélt a néhai királynőről, mondván, hogy jó barátságot ápoltak - írja a Mirror.

Mint ismert, Harry és Meghan korábban több súlyos vádat is megfogalmaztak a királyi családdal kapcsolatban. Többek között azt állították, hogy rasszista megjegyzéseket tettek a fiuk, Archie bőrszíne miatt, és hogy Meghan nem kapott támogatást, miközben öngyilkos gondolatokkal küzdött.

Harry tavaly megjelent Spare című memoárja tovább mélyítette a szakadékot, mivel részletezte saját érzéseit azzal kapcsolatban, mennyire elidegenedett a családjától. Továbbá olyan hangzatos állításokat tett, minthogy saját bátyja, Vilmos bántalmazta őt egy vita során. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek