botrány

Halála után zúdult a népharag Erzsébet királynőre: nagyon dühösek most az alattvalók

Létrehozva: 2024.10.07. 16:30

Most tudták meg az igazságot.

Erzsébet királynő halála a mai napog nagyon fájó az egész világnak. A rendkívül fiatalon trónra került, rendkívül jókl uralkodó királynő legendássá vált, és mindenki nagyon szerette őt. Bár az emberek tökéletesen tisztában voltak azzal, hogy senki nem élhet örökké (még a királynők sem), azért őfelsége halála rettenetesen megrázta a világot. Éppen ezért az angolok amikor csak lehet, megemlékeznek róla. A legújabb felavatott szoborcsoport azonban hatalmas felháborodást váltott ki. 

Erzsébet királnynőt mindenki szerette

Erzsébet királynő egy igazán karakteres asszony volt, és hatalmas egyénisége volt. Egyik védjegye az volt, hogy élt-halt a corgie kutyákért, és ő maga is többet tartott az élete során. Walsall városa most úgy döntött, hogy 35 ezer fontot költ arra, hogy két óriási corgie szobrot állít fel az arborétumba a királynő kutyáinak tiszteltére. Ez azonban hatalmas felháborodást keltett.

A város lakosainak adóját ugyanis nemrég emelték meg, a szolgáltatások pedig napról napra gyengébbek. A lakosok arra panaszkodnak, hogy nincs rendben az egészségügy, az oktatás, az infrastruktúra. Ennek ellenére 20 millió fonttal csökkentették a költségvetést. 

Komolyan ez a legfontosabb dolog, amire most költeni kell? Ha még Erzsébet királynőnek állítanának szobrot, azt megérteném, na de hogy a kutyáinak? És ennyiért? Úgy, hogy a szolgáltatások haldokolnak?

- fejezte ki felháborodását egy kommentelő. 

Ő azonban nincs egyedül ezzel. Sorra jönnek a dühösebbnél dühösebb üzenetek. Sokan azonban azt fejezték ki, hogy nekik tetszenek a corgie szobrok, és kifejezetten ezért fognak az arborétumba látogatni - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek