Gyász

Fájó veszteség: tragikusan fiatalon elhunyt a tehetséges énekes

K. C.

Létrehozva: 2024.10.17. 08:10

31 éves korában váratlanul elhunyt a One Directon énekese, Liam Payne.

A One Direction egykori énekese, Liam Payne tragikus körülmények között vesztette életét szerda este. Liam Payne mindössze 31 éves volt.

gyertya, gyász, halálhír
Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

A tragikus baleset kapcsán több szemtanú is arról számolt be, hogy az énekes a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotel 3. emeletén lévő szobájából zuhant ki az épület teraszára. Azt nem tudni, hogy szándékosan vetett véget az életének vagy véletlen baleset történt-e.

A TMZ hozzájutott egy fotóhoz, amelyen Liam holtteste látható, a közelben asztalok és székek állnak. Jól látszottak az énekes tetoválásai, ezek segítettek a szemtanúk jelentéseinek megerősítésében. A lap úgy tudja, a tragédia nem sokkal 5 óra után történt, ez megelőzően Liam a szálloda halljában őrjöngött. Teljesen kiszámíthatatlanul viselkedett, összetörte a laptopját. A személyzetnek vissza kellett kísérnie a szobájába.  

Liam Payne nemrég Argentínában járt egykori zenésztársa, Niall Horan koncertjén, úgy tudni, itt újra összejöttek a One Direction tagja. Liam mindössze 16 éves volt, amikor csatlakozott a One Directionhöz, a csapat a világ egyik legismertebb fiúbandájává vált, miután 2010-ben elindultak a brit X Factorban. A banda - melynek fő dalszerzője Payne volt - végül 2015-ben feloszlott. Liam 2021 júniusában beszélt arról, hogy egy időben, amikor a One Direction turnézott, alkohol- és gyógyszerfüggőséggel küzdött, és a dolgok annyira elfajultak, hogy már nem akart élni - írja a Life. 

Liam Payne magánéletében nem volt minden rendben

A hét elején arról szóltak be a hírek, hogy Liam Payne kapcsolatában is zűrök voltak. Volt menyasszonya, Maya Henry azt állította, hogy a férfi elhagyta őt, miután arra kérte, hogy abortusznak vesse alá magát. Egyelőre nem világos, hogy ez váltotta-e ki a szállodában tanúsított kiszámíthatatlan viselkedését.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek