VÁLÁS

Földes Eszter nem bírta tovább: Kimondta az igazságot gyermeke apjáról, Lovasi Andrásról

Bors

Létrehozva: 2024.10.11. 13:00

Módosítva: 2024.10.11. 13:09

A színésznő hosszú hónapok hallgatása után törte meg a csendet Palik László műsorában. Földes Eszter őszintén mesélt a válásáról.

Földes Eszter színésznő igazán embert próbáló időszakon megy keresztül, hiszen mindössze néhány hónapja jelentette be, hogy 10 évig volt Lovasi András felesége, ám most elválik a zenésztől.

Földes Eszter Lovasi András
Földes Eszter és Lovasi András tíz évig voltak együtt (Fotó: MW archívum)

A népszerű színésznő és a Kossuth-díjas énekes kapcsolata a külvilág felé sokáig teljesen ideálisnak tűnt, ám színházi berkeken belül már sokan suttogtak arról, hogy többször is szakításra került sor, ám Eszter mindig megbocsátott a nők körében hihetetlenül népszerű zenésznek és visszafogadta őt.

Földes Eszter először csak utalt a szakításra

Először a Bors szellőztette meg, hogy válságba került Eszter és András házassága. A színésznő még júliusban egy Instagram-sztoriban sokatmondó idézetet tett ki egy szomorú fotójához: 

– Szerettelek hűtlen, mi lett volna, ha hű vagy – idézte Jean Racine sorait a sztáranyuka.

A rajongók akkor még abban reménykedtek, hogy talán Eszter nem is Lovasinak címzi ezeket a bejegyzéseket, de kettejük nyár közepén közreadott szűkszavú, ám annál hivatalosabb közleménye minden kételyt eloszlatott: Földes Eszter és Lovasi András válnak, nincs visszaút.

Földes Eszter kamerák előtt tett fájdalmas vallomást

Földes Eszter azóta sem szólalt meg a válásról, inkább utazott, tetováltatott és a hajszínét is megváltoztatta, ezzel jelezvén, hogy új életet kezd.

A színésznő végül a Palikék Világa Három Igazság című műsorában törte meg a csendet és mesélt őszintén erről a roppant nehéz periódusról.

– Igazából azt hiszem, erre még nem is volt időm, hogy elsirassam magam, vagy nyalogassam a sebeimet, mert inkább egy túlélő üzemmódra próbáltam kapcsolni… Problémamegoldás volt, kárfelmérés. A mindennapok nagyjából úgy teltek, hogy napról napra éltem, és napról napra kellett életben maradni különböző hétköznapi helyzetekben. Úgyhogy ilyen értelemben nem volt arra időm, hogy elengedjem magam. Viszont ez a napi szintű, teljesen kiszámíthatatlanul alakuló helytállás nagyon sok energiát elvett, de ezt nem tudtam használni a sportban. Nem tudtam üzemanyagként belenyomni ezt a fájdalmamat vagy a feszültségemet. Mert annyira sok volt minden, hogy volt olyan pillanat, amikor azt éreztem: ha még meg is kell mozdulnom… Lelki szinten annyira megerőltető helyzetben voltam, hogy ha még fizikálisan is megerőltettem volna magam, azt éreztem, hogy az sok, és be kell húzni a kéziféket – vallotta be őszintén Földes Eszter, aki szerint minden probléma gyökere a gyerekkorban keresendő.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek