Karrier

Családja nem hitt Győzikében: "Akkor leszel te a tévében, ha én királynő leszek!"

Bors

Létrehozva: 2024.10.20.

Visszatért a kezdetekhez az énekes, akinek az eredeti szakmája hentes volt. Gáspár Győző elárulta, hogy családi nyomásra választotta ezt a szakmát, de mindig is tudta, hogy ő igazából celeb akar lenni.

Nem hitt a családja Gáspár Győzőben. A showman számára hosszú ideig csak ábránd volt a mikrofon, az ismertség vagy a dj-pult, ami mellett felléphet. Egy egészen másfajta pult szolgáltatta számára a mindennapi feladatokat.

Gáspár Győző Gáspár Bea
Gáspár Győző életében két biztos dolog van: Bea élete szerelme és híres akar lenni (Fotó: Polyák Attila)

Húsipari eladó vagyok és húsfeldolgozó, de amikor a kilencvenes évek elején a hentesüzletben álltam, akkor is tudtam, hogy celeb leszek, és nem itt fogok megöregedni. Tudtam, hogy nem akarok vérben úszni egy életen át

 – árulta el Győző, aki a nagyapja noszogatására került bele ebbe a szakmába, de már akkor is érezte, hogy a nagyérdemű kiszolgálása lesz az ő igazi életcélja. – Amikor elmondtam a vágyaimat otthon, a keresztanyám azt mondta: „Akkor leszel te a tévében, ha én királynő leszek!” Ő nem lett királynő, csak egy zöldséges, én viszont nemhogy híres lettem, hanem nagyon híres. Ott fog összeaszalódni a pult mögött, úgy, hogy soha nem hitt bennem, soha nem támogatott engem – mesélte a hot! magazinnak Győ­zi­ke, akinek még ma is fáj, hogy a családja nem mindenben állt mellette.

Gáspár Győző újra kést ragadott

Győzike egyetlen pillanatra sem adta fel: ugyan ezúttal egy fotózás kedvéért újra felhúzta a hentesköpenyét, de sztár lett, ahogy azt elképzelte. Most pedig, túl az ötvenen, jobb formában van, mint valaha. Nemrégiben ugyanis 25 kilótól szabadult meg.

Gáspár Győző
Gáspár Győző sukár hentes fiú (Fotó: hot! magazin archív)

– Szoktam otthon hurkát, kolbászt készíteni, de ezt már sokan nem hiszik el rólam. Az nem is én vagyok. Lehet, hogy ha a hentesség és a családom hitetlensége nem lett volna, akkor semmi nem okozott volna akkora motivációt, hogy kitörjek. Szerencsére van bennem egoizmus és akaraterő, ami akkor is vitt előre – magyarázta, azt állítva, hogy éppen emiatt fogyott huszonöt kilót. – Sokszor estem már pofára ezen a téren, de nem adtam fel, így végre megtaláltam a megoldást. Idén tavasszal kaptam egy súlycsökkentőt, ami segített a fogyásban, a palesztin gyógyítók által felfedezett rostoknak és a grönlandi moszatoknak köszönhetően. Azóta alig eszem, lecsökkent az étvágyam, kipucoltam a felhalmozott zsírokat. Van benne egy jó kis anyag, ami eltelíti a korábban korgó gyomromat, és mivel koplalás nélkül fogytam le, az egész nem volt egy tortúra és kínlódás, ahogyan korábban mindig – magyarázta büszkén a mosolygós hentes-showman

Újra indul a show

Nagy dobásra készül a Gáspár család, hosszú kihagyás után ugyanis ismét megmutatják, hogyan élik az életüket, mind­ezt pedig a TV2-n láthatja majd a néző.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek