kisbaba

Bombasztikus bejelentést tett G.w.M: máris itt az újabb trónörökös

Létrehozva: 2024.10.24. 07:00

Csak úgy sugárzik az arcáról az öröm.

G.w.M és Kulcsár Edina kapcsolatát mindenki csodálja. Teljesen váratlanul rohamozták meg őket ezek a hatalmas érzések, hiszen megismerkedésük idejében mindketten párkapcsolatban éltek. Kulcsár Edina Csuti felesége volt, akivel akkor azonban már problémákkal küzdöttek. Ez azonban egy "mindent elsöprő szerelem" volt, éppen ezért minden nehézséget kiálltak, és most végre együtt lehetnek. Nem sokkal azután, hogy bejelentették, hogy együtt vannak, már érkezett is az első baba. A családbővítés azonban nem állt meg. 

G.w.M nagy álma volt, hogy szülessen egy fia Kulcsár Edinától 

G.w.M korábban elmondta, hogy amikor először megpillantotta Edinát, rögtön az volt az első gondolata, hogy ettől a gyönyörű nőtől szeretne egy kisfiút. Amikor a kapcsolatuk hivatalossá vált, már érkezett is az első baba: a csodálatos kis Amara. A kislány szépségétől elképedt az ország, és még mindig leesik mindenki álla, amikor megjelenik róla egy kép.

Amara születését követően azonban rögtön robbant a hír: máris megfogant a következő baba. 2024 legjobban várt gyermeke kétségtelenül Dion volt, aki egészségesen meg is született. G.w.M álma tehát teljesült, hiszen megkapta Edinától a kisfiút. Edina és Márk figyel arra, hogy a kisbabáikat ne mutogassák olyan gyakran. Éppen ezért ünnepnap a rajongóknak, ha mutatnak egy-egy fotót a kisfiúról. Ez a nap is ilyen, ugyanis G.w.M megmutatta a kis trónörököst.

 

Dion egyébként sorban a második a trónöröklésben, hiszen a rappernek már van egy kisfia az előző kapcsolatából. A Melanie-tól született fiút gyakran elviszi magával koncertezni, és szeretettel övezi. Most pedig a következő babáról, a kis Dionról posztolt egy tündéri fotót

G.w.M nagyon büszke Dionra / Fotó:   Instagram

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek