Megrendítő

Megszakad a szív: erre készült a halála előtt Liam Payne

KL

Létrehozva: 2024.10.25. 07:00

Ebbe belesajdul minden rajongó szíve.

Az egész világot sokkolta a hír, amikor egy héttel ezelőtt Liam Payne tragikus körülmények között életét vesztette. Az énekes kizuhant harmadik emeleti szállodai szobájából. Az ügyben jelenleg is zajlik a nyomozás, az viszont már korábban kiderült, nem véletlen volt a baleset, az énekes szervezetében pedig drogokat találtak a a toxikológiai vizsgálat szerint. Liam Payne korábbi zenésztársa, az egykori One Direction-tag Zayn Malik haláleset után bejelentette: elhalasztja első önálló turnéjának amerikai szakaszát.

Liam Payne és Katie Cassidy, AFP, One Direction
Liam Payne és kedvese, Kate Cassidy  Fotó: AFP

Az előadó nemcsak a családját, kisfiát, barátjait, ismerőseit, de a barátnőjét is hátrahagyta, akivel igen nagy dologra készült. Kate Cassidy nemrégiben megosztott egy megindító fotósorozatot néhai párjával, amelyben látható egy levél is. Ebből derült ki: Liam egy éven belül el akarta venni feleségül a párját.

– Neked volt a legkedvesebb lelked és a legvidámabb szellemed. Úgy érzem, mintha elvesztettem volna a legjobb részemet. Nem tudok elképzelni egy napot sem a nevetésed és a szereteted nélkül. Annyi fényt hoztál az életembe. Néhány héttel ezelőtt egy gyönyörű estén kint ültünk és együtt képzeltük el a közös életünket. 

Magamnál tartom az üzenetedet, még akkor is, ha azt mondtad, hogy ne nézzem meg. Ez állt rajta: Én és Kate egy éven belül összeházasodunk/eljegyezzük egymást és örökké együtt leszünk

 – írta a szívszorító sorokat Kate, majd hozzátette: tudja, hogy örökké együtt lesznek Liammel, de már nem úgy, ahogy azt eredetileg tervezték.

− Mindig velem leszel. Egy őrangyallal lettem gazdagabb. Szeretni foglak életem hátralévő részében és azon túl is, mindenhová magammal viszem az álmainkat és az emlékeinket. Örökké a tiéd, Katelyn – idézi Kate Cassidy szavait a BBC.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek