Tragédia

Gyászol a királyi család: szörnyű, lesújtó hírt kaptak

K. C.

Létrehozva: 2024.10.09. 06:40

Mindenkit sokkoltak a váratlan fejlemények.

Mint ahogy arról a Bors beszámolt, még februárban váratlan tragédia történt a királyi családban: meghalt Thomas Kingston, Mihály kenti herceg veje. Mindez ráadásul azután történt nem sokkal, hogy kiderült III. Károly király rákkal küzd. 

Royal visit to Wales
Fotó: Northfoto

A királyi család sokkos állapotba került, miután a megtalálták a gloucestershire-i kastélyban, ahol 1996 óta éltek a szülei. Kingston úr a szüleit, Martint és Jillt látogatta meg egy vasárnap ebéden. Miután ettek, az apja kiment megsétáltatni a kutyákat, de amikor visszatért, a fiát sehol sem találta.  Végül erőszakkal kellett behatolnia a kastély egyik bezárt épületébe, és „katasztrofális” fejsérüléssel talált rá a fiára.

A gloucestershire-i halottkém, Martin Porter KC azt mondta a mai vizsgálatot megelőző felülvizsgálati meghallgatáson, hogy Kingston halála összefüggésben lehet a szedett gyógyszerei és a halála előtti lelkiállapota között.

Mr Porter elmondta a bíróságnak: - A vizsgálatnak nem szabadna a halál legvégső okára korlátozódnia, amely egyértelmű és nyilvánvaló. A beadványaim alátámasztására a családnak azt tanácsolták, hogy a bíróságuk vizsgálja ki.

A család ügyvédje azt mondta a bíróságnak, hogy a gyógyszeres kezelés és az elmeállapot között lehetséges a kapcsolat ezért indokolta a vizsgálatot. Porter úr azt is hozzátette, hogy Kingston úr halála „váratlan” és „impulzív” volt, hozzátéve: - Nem volt előre eltervezve, épp ellenkezőleg, a jövőre nézve voltak tervei.

Katy Skerrett, Gloucestershire vezető halottkémje azt mondta, hogy a közelmúltban felírt receptnek része kell lennie a vizsgálatnak, hozzátéve: - Egyetértek Porter úrral, azonban határozottan fenntartom, hogy az ok-okozati összefüggés megállapítható lesz-e, az egészen más kérdés.

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek