Királyi család

Harry herceg őszinte vallomása kislányáról, Lilibetről

B. V.

Létrehozva: 2024.10.01. 15:30

A herceg Lilibetről is megosztott egy aprócska titkot.

Harry ugyan felesége nélkül, de hatalmas mosollyal az arcán jelent meg egy gyermekjóléti rendezvényen Angliában, ahol gyerekekkel, tinikkel és az ő szüleikkel találkozott a WellChild jótékonysági alapítvány szervezésében, melynek ő már 15 éve kiemelt támogatója. A sussexi herceg a felesége, Meghan nélkül érkezett az eseményre, miután ő nem utazott vele az Egyesült Királyságba. Ennek ellenére Harry relaxáltnak és nyugodtnak tűnt, sőt még családjáról, főként kislányáról, Lilibetről is megosztott egy kis titkot. 

Le prince Harry, duc de Sussex et Meghan Markle, duchesse de Sussex, lors d'une interview pour l'émission CBS News Sunday Morning
Harry egy gyermekjóléti eseményen vett részt. Fotó: JLPPA / Bestimage

A herceg azok után beszélt másodszülöttjéről, hogy egy súlyos beteg kisfiú, a hétéves Noah elkezdte Harry felé dobálnia a játékait, amit ő nevetve vett fel. Ezek mind Noah komfortot jelentő játékai voltak, egy plüssmacska és egy kis takaró, amit Károly és Diana kisebbik fia egyből felismert, lánya ugyanis ugyanazt a kistakarók ölelgeti otthon állandóan. Annyira szereti, hogy Harry-ék többet is vásároltak belőle, hogy legyen tartalék, ha valami történne vele, összesen hat darab van nekik belőle.

Noah, aki agytumorral, tüdő problémákkal és egyéb betegségekkel is küzd a rendezvény során még egy díjat is átvehetett a hercegtől, méghozzá a leginspirálóbb gyereknek járó elismerést. Édesanyja, Tracey Nicholson ezt követően elmondta, fia állandó fájdalmai ellenére állandóan mosolyog. 

Szeret emberek között lenni. Soha nem sír, hacsak a fájdalom már nem elviselhetetlen. Súlyos beteg és az életéért harcol, de boldog.

Ennek kapcsán pedig Harry és megszólalt és kis legendáknak nevezte az ottlévő gyermekeket. 

A WellChild-díjátadó állandóan inspirál engem. Ezen fiatal emberek története, akik harcolnak minden túlélési esély, kórházi látogatás, orvosi procedúra ellenére emlékeztetnek minket az emberi erőre. Sokunk számára ez elképzelhetetlen. Mégis itt vannak ezek a fiatalok, akik állandóan mosolyognak és jelenlétük felvillanyoz. Pozitívumot árasztanak magukból

 - közölte érzelmesen a herceg hozzátéve, hogy a beteg gyerekek szülei pont ugyanolyan hősök, mint csemetéik, írja a Mirror.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek