gólyahír

Kétszeres öröm az angol királyi palotában: Katalin gyógyulása után bejelentették, gyermeket vár a hercegnő

Létrehozva: 2024.10.02. 06:16

Újabb kisbabával bővül a család.

Igazi örömidőszakot élhet most meg az angol királyi palota. Az egész világ együtt aggódott Katalin hercegnőért, akiről hónapokkal ezelőtt kiderült, hogy daganattal küzd. Katalin hercegnő ezért visszalépett a munkától, hogy teljes erejével a gyógyulásra koncentráljon. Az orvosok áldozatos munkájának köszönhetően Katalin hamar győzedelmeskedett, és néhány hete bejelentették, hogy kigyógyult a rákból. Most pedig ismét örülhet a család, ugyanis egy új kisbabával bővül a palota

András herceg és Sára hercegné lánya, a gyönyörű Beatrix hercegnő, akiről úgy hírlett, Erzsébet királynő kedvenc unokája volt, most második gyermekét hordja a szíve alatt - derült ki a királyi palota hivatalos oldalának bejegyzéséből. 

Ez az örömhír kellett is a royal családnak, mint egy falat kenyér, hiszen rengeteg nehézséggel néztek szembe az utóbbi időben. Harry herceg és Meghan Markle rosszindulatú nyilatkozatai, Erzsébet királynő halála, Károly király és Katalin hercegné rákos diagnózisa miatt ugyanis mélypontra került lelkileg a palota, ebbe az örömhírbe azonban megkapaszkodhatnak. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek