TOP5

Sallai Nóra férje megszólalt; egy ápoló a színésznő állapotáról beszélt

Doris

Létrehozva: 2024.10.13. 11:12

Ezek voltak a BorsOnline legolvasottabb cikkei a héten. Sallai Nóra balesetével kiemelten foglalkozunk.

Ahogy arról a Bors már beszámolt, az egész ország gyászol, miután kiderült, hogy meghalt súlyos autóbalesetet szenvedett színésznő, Sallai Nóra ötéves kisfia.

Sallai Nóra
Sallai Nóra férje megtörte a csendet (Fotó:hot archív)

A Tények Plusz riportjából kiderült, hogy elérték a válságos állapotban lévő színésznő férjét telefonon, aki most először törte meg a csendet felesége állapotáról. 

– Nóra állapota egy kicsit javult, azonban még mindig nagyon súlyos. Hosszú rehabilitáció várhat rá

– idézték a férj szavait.

Sallai Nóra állapotáról megszólalt egy szakember is

A Bors telefonon elérte Szegedi László szakápolót, intenzív terápiás főápolót, aki részletesen elmondta, hogy általánosságban mi történhet Sallai Nóra színésznővel az intenzív osztályon, valamint hogy milyen időintervallum a legkritikusabb az édesanya számára.

Az Intenzív Terápiás osztályon fenntartják a légzési, keringési életfunkciókat. Szükség esetén becsövezzük a mellkast, kialakult légmell, vagy folyadékgyülem miatt. Folyamatos a vérvétel, a sav-bázis háztartás fenntartása. Ilyen súlyos baleset esetén az első hét, majd az ezt követő harminc nap kritikus időszak. A tartós lélegeztetéshez szükséges a trachea intubációja, melyet leggyakrabban narkózisban, izomlazítás után végzünk. Ezt követően több fajta lélegeztetési mód közül választhatunk, melyek mindegyikének megvannak az előnyei, hátrányai. Asszisztált lélegeztetés esetén a beteg spontán légzésének támogatása, a kognitív, spontán légzés mellé a beállított módon támogatja a légzést. Kontrollált lélegeztetés esetén a betegnek nincs spontán légzése, mind volumenében és frekvenciájában a gép irányítja a légzéstmondta a Bors megkeresésére Szegedi László.

Tóth Vera felismerhetetlenné változott

Tóth Vera
Tóth Vera egy igazi kaméleon (Fotó: Facebook)

Tóth Verát a magyarok mindig is az ország egyik legtehetségesebb énekesének gondolták, aki fantasztikus hangjával milliókat képes elkápráztatni. A Megasztárban tűnt fel, és nem kicsíny sikereket ért el pályafutása során. Immáron pedig már a magánélete is rendben van, hiszen boldog feleségként éli a mindennapjait.

Tóth Vera korábban küzdött túlsúllyal, most azonban olyan külsőt villantott, amitől mindenkinek leesett az álla. Bombaformában van az énekesnő, vékony, formás alakját feszülős ruha fedi, a köldökig vágó dekoltázs pedig sokat mutat. A fotót IDE kattintva lehet megtekinteni.

Horváth Éva tiszta vizet öntött a pohárba

Az egykori szépségkirálynő és modell, Horváth Éva már jó ideje kétlaki életet él a családjával, hiszen hol Balin töltik az idejüket, hol Magyarországon. A kalandjaikról rendszeresen beszámol a híresség a közösségi oldalán, nemrég pedig egy izgalmas feladatot talált ki a követőinek: meg kellett tippelniük, hogy hova utazik legközelebb.

Horváth Éva annyit elárult, hogy egy izgalmas helyről van szó, ahol még nem járt, és elvileg 10 órás repülőutat kell megtenniük Baliról. Hozzátette még azt is, hogy kicsit aggódik azért, hogy vajon mit fog enni a kisgyermeke. Ezek alapján kellett megmondaniuk az embereknek, hogy hova utaznak a családjával, most pedig végre kiderült a válasz, nincs több titkolózás.

Jól tippeltetetek, Japánban landoltunk. Sok videót és képet fogok feltenni annyit elárulok , hogy nagyon -nagyon érdekes hely. Olyan pörgés van, hogy én még a világon nem láttam. Nemcsak fizikálisan, hanem mentálisan is jól elfáradtunk. Az utunk Baliról pedig képzeljétek 20 óra volt 

– írta Horváth Éva a posztjához.

Horváth Éva
Horváth Éva Japánba utazott (Fotó: MW archívum)

Nánási Pálnak volt miért aggódnia

Felkerült a Nánási család vlogjának, a Nánázsiának a legújabb epizódja, amelyen már csak az édesanya látható. Ekkor Micike, Vencel és Nánási Pál már hazautaztak Magyarországra, így Nórinak az utolsó szakaszt a gyermekei nélkül kellett kibírnia. Bár nem volt egyszerű, azért igyekezett így is kalandokba csöppenni.

A forgatási időn kívül ezért két barátnőjével elhatározták, hogy kimennek a partra strandolni. Megkérték a taxis tuktuk vezetőket, hogy vigyék el őket egy jó helyre. Ekkor azonban a lányok nagyon megrémültek, mert a férfiak hosszú percekig tanakodtak, veszekedtek azon, hogy hová kellene őket vinni. Ördög Nóra fejében megfordult, hogy valami rosszra készülnek, és a közelben lévő asszonyok is félve pillantottak a jelenetre. Eszükbe jutott, hogy ebből akár nagyon nagy baj is lehetne, hiszen el is rabolhatnák őket. Szerencsére azonban nem lett semmi baj: elvitték őket egy helyi strandra, és nagyon jól érezték magukat. Énekeltek, táncoltak, a buli pedig fergeteges lett.

Ördög Nóra
Ördög Nóra veszélyes kalandba keveredett (Fotó: Nagy Zoltán)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek