tünemény

Úszóból lett táncoslány: csodálatos dolgot árult el kislányáról Hosszú Katinka

Létrehozva: 2024.10.03. 20:30

A rajongók megőrülnek érte.

Túlzás nélkül azt mondhatjuk, hogy Hosszú Katinka az ország büszkesége. Nem is olyan régen még legyőzhetetlen ellenfélnek számított a medencében, amikor pedig a többi úszó meglátta, tudták, hogy apait-anyait bele kell adniuk, ha utol szeretnék érni. Az Iron Lady kitartása és szorgalma sokakat inspirált, ezért az egész ország örömmel és jó szívvel követi nyomon a tevékenységeit. Hamarosan pedig egy új megmérettetésen fog feltűnni. 

Hosszú Katinka immáron édesanya

Tavaly tavasszal reppent fel a pletyka, hogy Hosszú Katinka kész az anyaságra. Akkor azt nyilatkozta, hogy egyre többet gondol arra, milyen jó volna, ha édesanya válhatna belőle, nem sokkal később pedig bejelentették az örömhírt, hogy érkezik a kicsi. Egy egész ország izgult érte, hogy minden rendben menjen a terhessége alatt, az imák pedig meghallgattatásra kerültek. Katinka egészséges, gyönyörű kislánynak adott életet. 

Layber-Gelencsér Kamília napról napra egyre nagyobb és ügyesebb, most pedig egy tündéri képet posztolt róla az úszónő. A parton sétálnak a kislánnyal, Kamília rózsaszín kabátban és sapkában totyog, közben pedig édesanyja kezét fogja

A legjobb dolog a világon. És igen, a cumi az én számban van 

- írta a poszthoz.

Katinkát pedig hamarosan új oldaláról ismerhetjük meg. Bár egész életét a sportolóként élte le, most megmutatja, hogy milyen lenne táncosnőként. A TV2 sikerműsorában, a Dancing With the Starsban ugyanis felhúzza a tánccipőt, hogy szebbnél szebb koreográfiákkal nyűgözzön le bennünket. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek