EMLÉK

Kállay-Saunders András Tolvai Reniről vallott

Prac Lee

Létrehozva: 2024.10.24. 10:00

Kedves emléket idézett fel Tolvai Reniről a népszerű énekes. Kállay-Saunders András nagyon izgult a közös produkciójuknál.

Kállay-Saunders András ritkán beszél a magánéletéről, a párkapcsolatáról pedig még annyira sem szokott. Most azonban kivételt tett, Tolvai Renivel közös szép emléket idézett fel.

 Kállay-Saunders András tolvai reni
Kállay-Saunders András kedves közös emléket idézett fel Tolvai Reniel (Fotó: archív / hot magazin)

Kállay-Saunders András és Tolvai Reni duettje volt a téma 

A sztárpár még 2009-ben, a Megasztár ötödik évadában ismerkedett meg, és szeretett egymásba. Az évadot Reni nyerte, Kállay-Saunders pedig a negyedik helyen végzett. Szerelmüket hamar felvállalták, ám egy ideje már nagy a csend körülöttük, időről időre felmerül, hogy talán szakítottak. Ezekre a hírekre ők nem szoktak reagálni, András azonban most felidézett egy romantikus pillanatot.

A Megasztár háttérműsorában, a Megamániában vendégeskedett Kállay-Saunders András. Jelenleg a tehetségkutató a hetedik évadának válogatói zajlanak, ennek kapcsán András kifejtette, számára nagyon fontos, hogy egy előadó érzéseket közvetítsen a produkció során, ha ő is a zsűriben ülne, ez döntőfontosságú lenne.

Nekem az a legfontosabb, hogy érezzem, amit az előadó énekel. Hogy hiteles legyen. Annál nincs rosszabb, amikor megjátssza az érzelmeket. Érezni kell, amit énekel! – fejtegette András, mire a műsorvezető Kárpáti Rebeka felidézte, amikor a saját évadukban romantikus duettet adtak elő Renivel. A világ egyik legismertebb szerelmes számát adták elő, Lionel Richie és Diana Ross, Endless Love című dalát.

Sokszor őszinte kapcsolódások és pillanatok születnek. Nektek volt egy szép duettetek Tolvai Renivel, ahol annyira átjöttek az érzelmek, amit egymás felé sugároztatok – fogalmazott Rebeka, mire Saunders az emléktől meghatódva elismerte:

Igen, akkor nagyon durván izgultam. Nem akartam elrontani, mert együtt énekeltünk. De az egy szép pillanat volt, természetesen jött mindkettőnkből, amit énekeltünk. Egy jó pillanat volt

– fogalmazott András, akiről csak találgatni lehet, hogy jelenleg egy párt alkot-e a szexi énekesnővel.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek