Apasági teszt

Károly király eltitkolt gyermeke megdöbbentő üzenetet küldött az uralkodónak

K.B.

Létrehozva: 2024.10.19. 09:30

Károly és a felesége hamarosan meglátogatja a férfi hazáját.

Az Ausztráliában élő Simon Charles Dorante-Day évek óta azt állítja a nyilvánosság előtt, hogy ő III. Károly király és Kamilla királyné eltitkolt gyermeke. Állításait fotókkal, és teóriákkal próbálja bizonyítani, többek között azt állítja, hogy azért kellett őt elszöktetnie a nevelőanyjának Angliából - aki a férfi szerint a királyi család cselédje volt - mert Károly és Kamilla titkos viszonyának gyümölcse volt. Fiatalkorukban fogant meg, amikor még nem voltak házasok, és titkolniuk kellett a kapcsolatukat és a gyermeket. Charles odáig ment a történeteivel, hogy rendszeresen levelekkel bombázza a királyi családot és apasági tesztet követel. Most pedig újra vérszemet kapott, amikor kiderült, hogy Károly király és Kamilla királyné Ausztráliába látogatnak pénteken.

Charles and Those Four Little Words
Károly király állítólagos fia azt állítja, hogy az uralkodó még a Diana hercegnével való házassága előtt ejtette teherbe Kamillát /Fotó: PA

Charles azért is ragaszkodik foggal körömmel hozzá, hogy ő Károly és Kamilla eltitkolt gyermeke, mert 1966-ban fogadták örökbe a brit Portsmouthban, a nevelőanyja pedig a halálos ágyán bevallotta neki az "igazságot" a származását illetően. A férfi szerint azért kellett őt örökbe adni, mert a születése idején Károly még csak 18 éves volt, Kamilla pedig 17 éves tinédzser. A II. Erzsébet királynő szolgálatában álló nevelőanya pedig állítólag megszöktette a gyermeket Angliából és meg sem állt Ausztráliáig. 

Most a DailyStar arról írt, hogy Charles a Facebook-oldalán üzent a királyi családnak és a szkeptikus követőinek:

"Sziasztok! Az elmúlt hetekben elfoglalt voltam, azon dolgoztam, hogy panaszt nyújtsak be a Queenslandi Rendőrség ellen folyamatos kötelességszegés miatt. Családként ugyanis nem csak azzal kellett megbirkóznunk, hogy a közvéleményt meggyőzzük az igazságról, hanem támadásoknak is ki voltunk téve. A társadalom egyes csoportjai ugyanis folyamatosan zaklattak engem és a családomat. Ráadásul nem segített engem a rendőrség fikarcnyit sem abban, hogy örökbefogadott gyermekként érvényesíthessem a jogaimat"

- kezdte beszámolóját a férfi, majd személyesen üzent a királyi családnak - 

Tegnap este újra megnéztem a 7 News csatorna videóját, amiben arról beszéltek, hogy mindkét szülőm holnap este meglátogatja Ausztráliát, úgy gondoltam, hogy helyénvaló, ha emiatt emlékeztetek mindenkit néhány problémára. Miért nem reagál a palota az apasági teszt kérésemre, és miért kell rejtegetniük azt a dátumot, amikor Károly és Kamilla először találkozott egymással?

A kérdésekre azonban 5 éve nem érkezett érdemi válasz a palota részéről.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek