Születésnap

30 éves lett Kárpáti Rebeka, íme a legszebb pillanatai – Galéria

Létrehozva: 2024.10.09. 15:21

A műsorvezető napokkal ezelőtt már készült a közelgő kerek számú eseményre. Kárpáti Rebeka harmincéves lett, összegyűjtöttük a legszebb pillanatait!

Kárpáti Rebeka népszerű hazai híresség, Instagram-oldala több mint kétszázezer követőt számlál. Színészként és műsorvezetőként egyaránt kipróbálta már magát, az utóbbi években pedig a divatiparba is betört ruhamárkájával.

Kárpáti Rebeka
Kárpáti Rebeka Instagram-oldala több mint kétszázezer követőt számlál (Fotó: Nemzeti Sport)

Kárpáti Rebeka a Megasztárban is műsorvezető lesz 

A műsorvezető a napokban közösségi oldalán osztotta meg sztoriban, hogy hamarosan kerek évfordulóhoz érkezik. Egyrészről egy hatalmas bulit is el tudna képzelni magának a jeles alkalomra, másfelől viszont elutazna messzire egyedül és egész egyszerűen kihúzna egy hetet a naptárból, hogy pihenni tudjon. A rengeteg munka miatt viszont erre nincs most lehetősége. 

Rebeka nemrég például azzal az örömhírrel örvendeztette meg követőit, hogy a Megasztár kísérőműsorát vezeti majd. 

„12 év kihagyás után újraindult a Megasztár és annak kísérőműsora, a Megamánia! Találkozzatok velünk, mint házigazdákkal és fantasztikus vendégeinkkel minden pénteken 15:00-kor a TV2Play-en, hogy első kézből tudjátok meg a legnagyobb kulisszatitkokat a műsor kapcsán” – fogalmazott.

A csinos televíziós 2013-ban érettségizett és ugyanebben az évben elnyerte a Miss Universe Hungary címet. Ez volt az első mérföldkő az életében, innentől kezdve már nem csak R. Kárpáti Péter színművész lányaként emlegették. Szerepelt a Jóban Rosszban című sorozatban, online riportere volt a Nagy Duett és a Csak show és más semmi című műsoroknak, vezette az Újratervezést Stohl András oldalán és zsűritag volt a Tündérszépek szépségversenyen. Rebeka emellett modellkedik, színházban játszik és saját ruhamárkája van, amely egyre nagyobb sikert arat a hazai divatvilágban.

Íme galériánk a születésnapos Kárpáti Rebekáról:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek