Kocsi

Köllő Babett 50 milliós álomautója nem mindenkinek tetszik

Zs.

Létrehozva: 2024.10.28. 14:30

A színésznő mindig is rajongott a különleges autókért, a mostani választása azonban nagyon megosztja a rajongóit. Köllő Babett foga egy Tesla terepjáróra fáj, amely autó már a megjelenésében is tiszteletet parancsoló. Vagy inkább ijesztő?

Köllő Babett szeret és tud is élni, ha megteheti, hogy kényezteti magát, akkor ő meg is teszi azt. Függetlenül mások kéretlen véleményétől és más egyéb körülményektől. Az életvidám színésznő most is új kalandot keres, de ez már biztosan sokaknál kiveri a biztosítékot.... Kinézte magának a világ legfurcsább ha lehet így fogalmazni megjelenésű autóját, egy Tesla Cybertruckot. Már, ha ezt a monstrumot autónak lehet nevezni... 

Köllő Babett
Köllő Babett ezzel az autóval fog járni hamarosan (Fotó: Köllő Babett Instagram)

Köllő Babett ízlése

A külsőre páncélozottnak kinéző terepjáró új fejlesztés, Elon Musk tervezte, két elektromos motor hajtja, majdnem hat méter hosszú és több mint két méter széles... Szóval a pláza parkolókban lesz egy kis kényelmetlensége Babettnek, de ez őt a jelek szerint egy cseppet sem izgatja, neki egyszerűen tetszik ez a forma. A színésznő az Instagram-oldalán jelentette be a követőinek, hogyha minden jól megy, nemsokára egy ilyennel furikázik majd az utakon, ami nem meglepő módon vegyes fogadtatást kapott:

Ez borzalom, nagyon ronda.

Nekem olyan, mint egy kukásautó

Ez egy hűtő

záporoztak az ehhez hasonló hozzászólások a színésznő közösségi oldalán, akit persze ezek a hangok sem fognak eltántorítani attól, hogy megszerezze, amit szeretne.

Köllő Babett
Köllő Babett tudja, mit akar, és azt meg is szerzi (Fotó: Mediaworks archív)

Nem olcsó 

A könnyű szerkezetes terepjáró egyébként nem olcsó mulatság, a lista ára a cikkünk születésének idején körülbelül 50 millió forintnak megfelelő euró... Köllő Babett azonban nem szeret kicsiben gondolkodni (erről árulkodik a hatalmas autó is). Vagyis, ha ki tudja fizetni, akkor miért ne venné meg? 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek