Ámokfutók

Mi történhetett? Elmarad Kozso Aréna-koncertje

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.10.28. 14:35

Bár nagyon készült az énekes a jövő áprilisi nagyszabású koncertjükre, valamiért mégis le kellett mondani. Kozso és az Ámokfutók hétfő reggel jelentették be a döntésükről szóló hírt.

Az Ámokfutók és Kozso neve ma már elválaszthatatlanul egybeforrt a magyar popzenével, hiszen nincs ma olyan ember, aki legalább egy dalukat ne ismerné. Éppen ezért hatalmas bulival készültek jövő áprilisra, hogy a 30. születésnapjukat méltóképpen ünnepeljék meg. De úgy tűnik, valami történhetett, mert hétfőn, a reggeli órákban egy szomorú hírt közöltek a rajongókkal: elmarad az Ámokfutók koncertje 2024-ben, amit az együttes közösségi oldalán jelentettek be!

Kozso, Ámokfutók
Kozso és az Ámokfutók jövőre hatalmas koncerttel ünnepelte volna a 30. születésnapjukat Fotó: Szabolcs László

Kedves Közönségünk! Sajnálattal értesítünk Benneteket, hogy az Ámokfutók 30 Aréna koncert egy későbbi időpontban és más helyszínen lesz megtartva! A megvásárolt jegyek  2024.10.28 -tól kezdve 30 napig visszaválthatóak. Kérünk mindenkit, hogy a [email protected] email címre írjon a visszaváltással kapcsolatban. Az Arénába megvásárolt jegyek az új helyszínre nem érvényesek!

– adták ki a közleményt a zenekar hivatalos oldalán. Bár kerestük Kozsót a történtekkel kapcsolatban, de nem kívánt reagálni. 

Dj Dominique is meglepődött, amikor felhívták

A koncerten nemcsak az Ámokfutók, hanem Dj Dominique is fellépett volna, aki az előzenekar szerepét töltötte volna be a nagy eseményen. A Bors megkereste a lemezlovast, hátha válaszokkal tud szolgálni a miértekre.

Felhívott a koncertszervező, hogy sajnos elmarad a koncert, nem szerették volna megmagyarázni. Később egy fellépésen találkoztam Kozsóval, de csak annyit beszéltünk, hogy hallottam-e a híreket. Én pedig nem feszegettem a miérteket – válaszolta Dominique kérdésünkre.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek