Szexi

Ledobta az 50 éves Victora Beckham a textilt, nem láttál még ilyen szépet!

K. C.

Létrehozva: 2024.10.04. 13:30

Victoria Beckham megvillantotta fiatalokat megszégyenítő alakját.

Victoria Beckham semmit sem hagyott a fantáziára. Az ötvenes éveiben járó divattervező szenzációs alakot villantott, amikor egy elegáns fekete bodyt öltött magára Reverie parfümjének legújabb erotikus hangvételű reklámfilmjének a forgatásán. 

Victoria és David Beckham / Fotó: AFP

A Spice Girl egykori énekesnője egyértelműen jól érezte magát a bőrében. Csak úgy sugárzott róla a csábítás és luxus életérzése. Victoria, aki a labdarúgó, David Beckham házastársa, azt is elárulta, milyen érzéseket keltett benne a kampány. 

Azt mondta, hogy az illat megalkotásakor úgy érezte, hogy „álmodik”. Victoria hozzátette, hogy legújabb parfümje ihletője a Daviddel az indonéziai Jáva szigetére tett utazása volt. Az egykori énekesnő, akit Steven Klein profi fényképész fotózott, üdvözölte a kreatív sztárt, amiért minden modellje „szuperhősnek” tűnik. Victoria közösségi oldalán egy videót is megosztott, amiben feltárta harmadik parfümjének kulisszatitkait. 

A végeredményt egyébként híres férje sem tudta szó nélkül hagyni. David Beckham a következőket fűzte hozzá: „Úgy értem, WOW.”


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek