Cuki

Kiderült: Ezt csinálja titokban, Lékai-Kiss Ramóna háta mögött a családja

S. V.

Létrehozva: 2024.10.16.

Tele van energiával, folyamatosan a képernyőn láthatjuk, és még a hűtő is tele otthon finomabbnál finomabb házi fogásokkal. Erre Lékai-Kiss Ramóna férje és fia időnként fittyet hánynak, hiszen ha anya házon kívül van, cincoghatnak az egerek!

Műsorvezetőként és színészként igazán nagy kihívás családanyának lenni. Ám emellett Lékai-Kiss Ramóna podcast házigazda is, ráadásul a saját vállalkozását is vezeti. Ahhoz, hogy ezt képes legyen egyensúlyban tartani, egy nagyon fontos példát követ, abból merít erőt, erről a a hot! magazinnak mesélt.

Lékai-Kiss Ramóna hot feltöltés
Lékai-Kiss Ramóna és férje, Lékai Máté olykor együtt is báloznak (Fotó: Szabolcs László / hot! magazin)

Számomra az igazán inspiráló nő az édesanyám, aki annak ellenére, hogy fiatalon lett édesanya, nem hanyagolta el sem a tanulmányait, sem a családi életét, és a szerelmét, édesapámat sem. Egy icipici kis szobában laktak 18 évesen, amit egy idős nénitől béreltek, de tisztességgel, becsülettel felneveltek bennünket a húgommal – mesélte az édesanya az Inspiráló Nők Díjátadóján.

Lékai-Kiss Ramóna gyereke a műsorok alatt apukájával tart fiús estét

A munkája sokszor azzal jár, hogy egész szombatokat forgatáson tölt, vagy éppen különféle estélyeken vesz részt, és bőven a kisfia lefekvésideje után ér haza. Ám ilyenkor a gyermek nem búsul, hiszen fiús estét csaphat ő és apukája, Lékai Máté!

Ilyenkor mindegy, mit főztem, mi van a hűtőben: titokban pizzát rendelnek a társasjáték mellé. Mert igyekszünk kordában tartani, hogy Noé mennyi időt tölthet kütyükkel, így ez és a meseolvasás a nagy kedvenc. De lehet, hogy éppen rosszalkodnak, és bekapcsolták a videójátékot, Igazából nem tudom, mi történik ilyenkor otthon

 – mosolygott Rami.

Büszke arra, hogy sok mindent elért, és hogy rengeteget dolgozott és dolgozik.

Amikor Budapestre költöztem, ki tudtam fizetni az albérletemet, de mellette kiflin éltem. Aztán szépen jöttek a fokok a ranglétrán, és ahogy egyre több és jobb munka talált meg, úgy növekedett arányosan a bevételem is. Az volt a célom, hogy mire családom lesz, addigra elérjem az anyagi biztonságotmondta az édesanya. 

De nem lenne sem az a munka, sem az a pénz a világon, amit valaha is a családom elé helyeznék

 – jelentette ki.

hot! magazin 2024/42 címlap
Keresse a hot! magazin legfrissebb számát még több történetért a sztárok magánéletéből (Fotó: hot! magazin)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek