Család

Lékai-Kiss Ramóna nem akármilyen ajándékokat kapott - Fotók

K. C.

Létrehozva: 2024.10.09. 17:00

Mindenki ilyen ajándékra vágyik, mint amit Lékai-Kiss Ramóna kapott.

Lékai-Kiss Ramóna nagy utat járt be, idén októberben immár négy éve, hogy átigazolt a TV2 csapatába. De most sem pihenéssel tölti az idejét, ugyanis tele van munkával, és igen tartalmas időszakot élhet meg. A TV2 műsorvezetője ugyanis komolyabbnál komolyabb kihívásokat kap a csatornán, ami nem véletlen, hiszen vérprofi és szórakoztató arca TV2-nek.

Sztarban-sztar-All-Stars
Lékai-Kiss Ramóna / Fotó: Tv2

Rami  boldogságának igazi forrása azonban nem a hírneve vagy a karrierje, hanem a családja. 2019-ben ment feleségül a Lékai Máté kézilabdázóhoz, és még ugyanebben az évben világra is jött csodálatos kisfiúk, Noé. Nemrég, egy hosszú forgatással töltött nap után, pedig aranyos ajándékokkal várta haza a családja Ramit. Kisfiától egy cuki rajzot, még élete szerelmétől egy szál rózsát kapott, jelezve, hogy mennyire szeretik. Mi ha nem ez az, amitől igazán képes feltöltödni egy édesanya, feleség. Egészen biztosan Rami szíve is megolvadt. 

„Mikor ma este hazaértem, ezeket a csodákat találtam! #nagyonjonekem” 

- írta Lékai-Kiss Ramóna szívmelengető posztjában, amit ide kattintva tekinthetsz meg. A bejegyzést egyébként Ördög Nóra is egy szívecskével jutalmazta, aki szintén egy sokat foglalkoztatott műsorvezető, akinek időnként hosszabb ideig is távol kell lennie a családjától. 

- Nagyon szépek!

- Mennyire cuki az a rajz, legyen az bármi is

- válaszolták a rajongók Rami bejegyzésére. 

 


 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek