GYÁSZ

Durva démonokkal küzdött: Ez vezethetett Liam Payne tragikus halálához

Doris

Létrehozva: 2024.10.17. 14:50

A One Direction egykori tagja egy hotel harmadik emeletéről zuhant a mélybe Buenos Airesben. Liam Payne a jelek szerint komoly magánéleti problémákkal küzdött a tragédia előtti időszakban.

Magyar idő szerint október 17-én, csütörtök reggel érkezett a lesújtó hír: mindössze 31 évesen tragikus hirtelenséggel elhunyt Liam Payne, a One Direction nevű fiúbanda korábbi énekese. Egy kisfiút hagyott apa nélkül, gyermeke, Bear mindössze 7 éves.

Liam Payne
Liam Payne mindössze 31 éves volt (Fotó: PA)

Az énekes a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotel 3. emeletén lévő szobájából zuhant ki az épület teraszára helyi idő szerint délután 5 óra körül. Azt egyelőre nem tudni, hogy szándékosan vetett véget az életének vagy véletlen baleset történt-e, de az biztos, hogy Liam Payne roppant kiszámíthatatlanul viselkedett élete utolsó óráiban, a szállodában is nagy balhét csinált.

A TMZ hozzájutott egy fotóhoz, amelyen az énekes holtteste látható, a közelben asztalok és székek állnak. Jól látszottak Liam Payne tetoválásai, amik alapján azonosították, illetve ezek segítettek a szemtanúk jelentéseinek megerősítésében. A lap úgy tudja, a tragédia nem sokkal 5 óra után történt, ezt megelőzően Liam Payne a szálloda halljában őrjöngött. Teljesen kiszámíthatatlanul viselkedett, összetörte a laptopját, a személyzetnek vissza kellett kísérnie a szobájába, miközben hívták a 999-es segélyhívót.

Liam Payne
Ebben a hotelben vesztette életét Liam Payne, a One Direction korábbi tagja (Fotó: www.booking.com)

A tragédiát követően szinte percenként jelennek meg cikkek Liam Payne haláláról a legrangosabb külföldi hírportálokon. Mindenki azt próbálja kitalálni, pontosan mi történhetett a tragédia napján, és mi játszódhatott le az énekes fejében, mielőtt a mélybe zuhant a harmadikról. Nos, az biztos, hogy a One Direction elhunyt tagja néhány órával a halála előtt még közös fotót osztott meg magáról és aktuális barátnőjéről, Kate Cassidy-ről.

A hírek szerint a világsztár október elején érkezett meg Argentínába Liam volt bandatársa, Niall Horan koncertjére. Vele tartott a barátnője, Kate Cassidy is, ám valami történhetett köztük, mert a nő két nappal ezelőtt távozott, ám Liam maradt a hotelben. Mindeközben az énekes volt menyasszonya, Maya Henry is cikkek főszereplőjévé vált. Úgy tudni, az énekes elhagyta őt, miután abortuszra kényszerítette, de ennek ellenére a posztár a nőt és a családját is folyamatosan zaklatta telefonon és szöveges üzenetekkel. Maya nemrég ügyvédhez fordult, és távoltartási kérelmet adtak be Payne ellen - írja a TMZ.

− Amióta szakítottunk, folyamatosan írogat nekem, nem csak a saját telefonjáról. Mindig más számokról ír, tehát sosem tudom, honnan érkeznek az üzenetek

- mondta Henry nemrég TikTokon. A nő a legfrissebb hírek szerint sokkos állapotba került, amikor megtudta, hogy Liam Payne meghalt.

Liam Payne
Liam Payne és Maya Henry még 2020-ban (Fotó: KGC-49/305)

Liam Payne halála előtt kétszer is tárcsázta a segélyhívót a hotel

Nos, bár azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ezek a magánéleti problémák idézték-e elő Liam Payne botrányos viselkedését, majd a tragédiát, az viszont kiszivárgott, hogy mit mondott a hotel dolgozója, amikor kétségbeesetten tárcsázta a 999-es segélyhívó számot.

− Az egyik vendégünk teljesen magán kívül van a sok drogtól, és teljesen szétverte a szobáját. Valaki jöjjön gyorsan - hangzott el az első telefonhívás alkalmával, majd a dolgozó újra telefonált.

− Nem tudjuk, hogy a vendégünk élete veszélyben van-e. A szobának van egy erkélye, attól félünk, történik vele valami - rebegte rémülten az Esteban nevű alkalmazott, a gyanúja pedig sajnos beigazolódott, ezért pár másodperc múlva újra beleszólt a telefonba.

−Egy mentőt küldjenek, csak egy mentőt - suttogta, majd bontotta a vonalat.

Liam Payne egy 7 éves kisfiút hagyott félárván

A One Direction énekesének halála az egész világot megrázta, természetesen kiváltképp azokat, akik közel álltak hozzá. Belegondolni is szörnyű, mit érezhet most volt kedvese, Cheryl Cole, aki 2017-ben egy Bear nevű kisfiúval is megajándékozta Payne-t, ám 2018-ban szakítottak, akkori pletykák szerint az énekes agresszív viselkedése miatt.

− Nehéz döntés volt számunkra. Még mindig nagyon szeretjük egymást, egy család vagyunk - írta Payne korábbi nyilatkozatában. − Bear a világunk középpontja, együtt akarunk haladni az úton, így arra kérünk mindenkit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket - jelentette ki.

Liam Payne
Cheryl Cole és Liam Payne sokáig Anglia álompárja voltak (Fotó: PA)

Liam Payne korábban nyíltan beszélt az alkoholproblémáiról

A tragikus sorsú énekes néhány évvel ezelőtt őszintén beszélt a függőségeiről, amiken folyamatosan próbált úrrá lenni. A helyzet azonban sokkal rosszabb lehetett, mint azt bárki is gondolta volna.

A Page Six forrása szerint már egy ideje sokasodtak az énekes életében az önpusztító időszakok. 

− Nyíltan beszélt a küzdelmeiről, de volt, hogy úgy állította be, nem is akkora a baj. Valójában sokkal durvább démonokkal küzdött, mint mutatta. 

Bár Liam Payne halálával kapcsolatban természetesen még mindig rengeteg a kérdés, és a boncolásig ez vélhetően így is marad, azon semmilyen eredmény nem változtat, hogy a világ egy kivételesen tehetséges énekessel és egy szerető édesapával lett szegényebb.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek