VISSZATÉRÉS

Megasztár: Itt a válasz, ezért tűnt el évekre Caramel tanítványa

Buster

Létrehozva: 2024.10.14. 10:00

A TV2 legendás tehetségkutatójának vasárnapi válogató adásában Caramell arca többször is felderült egy-egy versenyző láttán, hiszen évekkel ezelőtt mindegyikük megpróbálta már magát Az ének iskolája című műsor három évfolyamának valamelyikében. Janca Áron történetesen éppen az eddigi utolsó induló osztály „tanulója volt” és éppen az idei Megasztár zsűritagja volt az osztályfőnöke.

A még most is, mindössze 24 éves srác akkor tett egy ígéretet Caramelnek, miszerint nem tér le a zenei pályáról, de Áron számára egy időre mást tartogatott az élet. Most azonban elérkezettnek látta az időt, hogy megmutassa, letért ugyan az útról, de csak azért, hogy a Megasztár, egyik nagy visszatérője lehessen. Janca Áron egy szál gitárral lépett a Megasztár zsűrije elé és egy Brett Young dallal meg is teremtette azt a varázslatot, ami az öt igenes továbbjutáshoz kellett.

Megasztár-Janca Áron
Janca Áron számára a Megasztár jelentheti az igazi áttörést (Fotó: TV2)

Rúzsa Magdi pedig egy picit számon is kérte Caramel egykori tanítványát az eltelt idő miatt. – Neked adott a Jóisten valamit, amivel neked kötelességed együtt létezni, élni és adni. Hát ki vagy te, hogy ez utat, amit ő neked szánt, te kihagyod és nem lépsz rá?! Ezt te nem teheted meg! – fogalmazott az énekesnő. De vajon mi térítette el 2015 után a fiatal tehetséget arról a bizonyos útról és miért hozta meg most a döntést, hogy visszatér? Janca Áron ezekre a kérdésekre a Borsnak adott választ.

Egyszerűen elvitt az élet...”

Közvetlenül Az ének iskolája 2015-ös évada után azt tettem, amit Caramel tanácsolt, vagyis saját dalokat iram. Aztán 2018-ban anyagi okok miatt és persze mert felnőtt lettem, munkába kellett állnom és bevallom, a saját hibámból, egyszerűen háttérbe szorult a zene. Egyszerűen elvitt az élet, és csak arra maradt időm, hogy otthon énekelgessek magamban. 

Ez persze sosem elégítette ki igazán a zene és a zenélés iránti vágyamat, de valahogy beletörődtem, hogy mégsem ez az én utam. 

Mindig ott volt bennem az az üresség, vagy inkább az a félig teli érzés, hiszen Tizenöt évesen beléptem az ajtón, de épp csak kóstolót kaptam abból az életből, amire vágytam – kezdte lapunknak Caramel egykori mentoráltja, aki a Megasztár „feltámadásának” hírére azonnal tudta, hogy eljött számára a nagy lehetőség.

Megasztár-Caramel
Caramel meghatottan hallgatta a Megasztár színpadán visszatérő, egykori tanítványát (Fotó:  TV2)

Előveszem a legjobb énemet és...”

Grafikusnak tanultam és végül ebbe ez irányba is helyezkedtem el. Szeretem, amit csinálok, így nem is volt nehéz beleugrani és benne is maradni a mókuskerékben. Aztán jött a bejelentés, hogy újra indul a Megasztár és ezt nem volt nehéz egy jelként értelmezni. Amikor pedig az is kiderült, hogy Caramel is a zsűriben lesz, el is dőlt, hogy számomra elérkezett a második felvonás ideje. Szeretnék kiteljesedni a zenében. Ehhez pedig nincs egyenesebb út a Megasztárnál. Rengeteg időt és pénzt spórolhat meg ezen a legendás műsoron egy elszánt zenebolond, hiszen „csak” énekelni kell és a többi, történik hiszen mindent megtesznek érte azok, akik tényleg értenek a zeneiparhoz. Én előveszem a legjobb énemet és mindent megteszek, ami tőlem telik – mondta a fiatal tehetség, aki magánéletéről annyit elárult, hogy egy éve él párkapcsolatban és párja mellett, támogató közegre talált, így ők is megerősítették abban, hogy számára a Megasztár lehet a nagy lehetőség. Janca Áronnal tehát hamarosan újra találkozhatunk a TV2 képernyőjén, hiszen a Megasztár zsűrije szerint egyértelműen ott a helye a középdöntőben.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek