Család

A Megasztár fiatal tehetsége nem adja fel: „Ha most nem sikerül, jövőre újra próbálkozunk"

mkb

Létrehozva: 2024.10.02. 09:00

Váradi Melani produkciója levette a lábáról a zsűrit. A Megasztárban szerencsét próbáló 14 éves lány édesapja a Borsnak mesélt Melaniról.

Nagy sikert aratott a Megasztár 7. évadában szerencsét próbáló Váradi Melani. A 14 éves borsod vármegyei lány produkciója meggyőzte a zsűrit, a tehetséges tini édesapja a Borsnak mesélt a forgatás napjáról és a jövőbeni terveikről.

megasztár váradi melani
A Megasztár 7. évadának fiatal tehetsége nem adja fel, ha most nem jut tovább: jövőre újra próbálkozik (Fotó: TV2)

„Nem adjuk fel, hiszen látjuk a tehetségét”

A népszerű tehetségkutatóban Melani az Ederlezit énekelte, amit annak idején Rúzsa Magdi is előadott a tehetségkutató színpadán. A zsűri, némi évődés után bizalmat szavazott neki, továbbjuttatták a következő fordulóba. Édesapja most elárulta:

Nagy büszkeség, hogy Melani tovább jutott, bár annyira nem lepődtünk meg, mert tudtuk, hogy jól énekel – ismerte el mosolyogva a tehetséges 14 éves lány édesapja.

Sokan élünk együtt az otthonunkban, mindenkinek van érzéke a zenéhez. De Melani énekel a legjobban. A testvérei közül pedig valaki mindig kíséri gitáron vagy szintetizátoron. Kilencéves volt, amikor felfigyeltünk rá, milyen szép a hangja. Sosem járt énektanárhoz, itthon gyakorol csak.

Szeretnénk, ha az énekléssel tudna majd később foglalkozni. Ha most nem jutna tovább az élő műsorig, akkor jövőre újra próbálkozunk. Nem adjuk fel, hiszen látjuk a tehetségét 

– tökélte el a családapa.

A család a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei Rudabánya nevű kisvárosban él, ahol a műsor óta Melani igazi sztár lett.

Úton, útfélen megszólítanak minket, mindenki gratulál, vagy szeretné hallani énekelni Melanit. Az iskolában is a diákoktól és tanároktól is kapja a gratulációkat, az egész iskola drukkol neki. De persze a család és barátok is. A meghallgatás napján még Budapesten beültünk egy étterembe megünnepelni a sikert, és itthon is finom falatokkal várt minket a család.

Melanit családja egy része kísérte el a meghallgatásra, de az egész iskolája és a szomszédság is szorított érte (Fotó: TV2)

Együtt nézte a család a Megasztárt

Melani hangja és megjelenése is meggyőzte a zsűrit, a kiskamasz lány nagylányos külsővel állt az öttagú zsűri: Rúzsa Magdi, Caramel, Marsalkó Dávid, Marics Peti és Papp Szabi elé. Édesapja erre is magyarázatot adott.

Melani még kislány, és úgy is öltözködik a mindennapokban. Éppen a Megasztáros meghallgatás előtt néhány nappal volt a ballagása, arra készült a műszempilla és frizura, ezért jelent meg úgy a zsűri előtt.

A meghallgatásra csak néhányan tudtunk felmenni vele, de vasárnap az egész család összegyűlt a tévé előtt, együtt néztük meg az adást, ki nem hagytuk volna! Nagyon szeretnénk, ha sikerülne neki továbbjutni – tette még hozzá a büszke édesapa.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek