ESÉLY

Hoppá! Új esélyt kapott a Megasztárban ifj. Schobert Norbi

mkb

Létrehozva: 2024.10.27. 20:30

Ismét színpadra állt ifj. Schobert Norbi. A Megasztár következő fordulójában bizonyíthatott Rubint Réka és Schobert Norbi nagyobbik fia.

Újra a zsűri elé lépett ifj. Schobert Norbi. Rubint Réka és Schobert Norbi idősebbik fia nagyon vágyik rá, hogy kilépjen a szülei árnyékából és alanyi jogon ítéljék meg az emberek. Ehhez jó kitörési lehetőség volt a Megasztár 7. évada. A válogatón a zsűri, ha nem is teljes egyetértésben, de bizalmat szavazott neki, továbbjuttatták.

ifj. schobert norbi megasztár
Ifj. Schobert Norbi önállóan szeretne érvényesülni, ehhez jó ugródeszka a Megasztár (Fotó: TV2 / hot magazin)

Megasztár: Caramel próbálta megmenteni ifj. Schobert Norbit

A válogatón Rúzsa Magdi leszögezte: látja a tehetséget Norbiban, de még nem tartotta elég felkészültnek erre a kemény megmérettetésre. A zsűri kicsivel több mint száz énekesjelöltet juttatott tovább a következő fordulóba, melynek neve: hirtelen halál! A versenyzőket öt-hat fős csoportokba osztották, így álltak színpadra hogy „a capella” énekeljenek egy-egy versszakot az általuk választott dalokból. Norbi négy lánnyal állt színpadra, ahol elsőként Caramel üdvözölte.

– Szia Norbi! A válogatón sokunkat megleptél azzal, hogy egyáltalán énekelsz, és ráadásul jól énekelsz. Talán te vagy az, akiről a legtöbbet beszélünk, vitatkozunk. Mivel a válogatón angolul énekeltél, ezért most a Kiss Kevin-nótát szeretném meghallgatni tőled – konferálta fel őt a korábbi Megasztár-győztes, aki a válogatón a legjobban küzdött azért, hogy Norbi még egy esélyt kapjon.

Ifj. Schobert Norbi négy tehetséges lánnyal állt színpadra a középdöntőben (Fotó: TV2)

A rapszám nem igazán győzte meg ezúttal a zsűrit, sőt, az egész csoport csalódás volt számukra: bár mindükben láttak fantáziát korábban, most nem villantottak maradandót.
Igazából mindenkit hazaküldenék – szögezte le Rúzsa Magdi, mire Caramel újra védelmébe vette a fiatal énekes-jelöltet.
De Caramel! – fakadt ki Magdi. – Szerintem belelátsz valamit. Beigazolódott, amit elsőre éreztem, hogy ő még nincsen készen. Ez már a középdöntő, itt már nem hathat ránk más, csak a szakmai döntések – érvelt Magdi, majd hozzátette: nem beszélné le arról, hogy énekeljen, de ebben az évben még nem érzi elég stabilnak a tudását.

Norbi méltósággal fogadta a döntést:
Szerintem jó kis energiát tudtam hozni a műsorba. És már csak azért is megérte, hogy én álltam itt egyedül, és a zsűri kifejezetten nekem mondta el a véleményét. Már ezért az élményért megérte.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek