HÍRESSÉG

Meghan Markle és Harry herceg már nem alkot egy párt? Egyre több pletyka kering a megromlott házasságukról

H. M.

Létrehozva: 2024.10.25. 15:00

Meghan Markle visszatérés a vörös szőnyegre jól sikerült, ám mégsem lehet feltétlenül boldog.

A párt már több mint egy hónapja nem látták együtt a nyilvánosság előtt, mivel Harry három kontinenst is beutazott felesége és gyermekei nélkül. Bár a pletykák szerint már megszokták a távolságot és azt, hogy szinte külön életet élnek, egy forrás most azt állítja az elmúlt hetek nyomása kezd hatni Meghan Markle-ra. Az elmúlt hetekben az őt és Harryt, valamint a házasságukat övező spekulációk miatt érzi a feszültséget magában.

Meghan Markle 2024
Meghan Markle és Harry herceg kapcsolata állandó témának bizonyul Fotó: CraSH / Northfoto

Mit csinál Meghan Markle mostanában?

Meghan elbűvölő vörös szőnyeges sétája a Los Angeles-i gyermekkórházi gálán a múlt hónapban azzal az egyértelmű üzenettel bírt, miszerint a hollywoodi sztár visszatért. Néhány nappal később ismét nyilvánosan jelent meg, ahol a lánygyermekek nemzetközi napját ünnepelte a Girl Inc. nagyszabású Santa Barbara-i rendezvényén. A nonprofit szervezet egy új programot indított útjára, amelynek célja, hogy a tizenéves lányokat a technológiával való egészséges kapcsolatra ösztönözze, és olyan kérdésekkel foglalkozzanak, mint a testkép és a mentális egészség. Ezt a kezdeményezést Meghan és Harry Archewell Alapítványának finanszírozásával támogatták.

Amikor azonban a jótékonysági szervezet egyik alapítója azt mondta egy amerikai magazinnak, hogy Meghan arról beszélt, hogy ő az egyik legtöbbet zaklatott ember a világon, ez ismét a zaklatás témakör középpontjába taszította a volt színésznőt. A cikk megjelenése után egy forrás azt állította, hogy Meghan soha nem állította, hogy ő a legtöbbet zaklatott ember a világon, hanem egyszerűen csak beszélt az online zaklatással kapcsolatos tapasztalatairól. A Briliáns elmék egykori színésznőjéhez közel álló forrás szerint a legutóbbi incidens miatt úgy érzi, hogy semmit sem tud jól csinálni. Az állandó Harry herceggel kapcsolatos híresztelések mellett még a saját jótékonysági rendezvényein is óvatosnak kell lennie. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek