Királyi család

A szakértő rántotta le a leplet: Meghan Markle már ekkor látta, a napjai a királyi családban meg vannak számlálva

H. A.

Létrehozva: 2024.10.24. 15:00

A szakértő szerint a sussexi hercegné ekkor ébredt rá arra, milyen szerep várna rá a királyi családban.

2018-ban III. Károly kisebbik fia, Harry herceg mesebeli ceremónia keretében feleségül vette az egykori színésznőt, Meghan Markle-t. A házaspár ezután alig két évet töltött el a királyi család aktívan dolgozó tagjaként, mielőtt úgy döntöttek, elhagyják az Egyesült Királyságot, és inkább Amerikában kezdenek új életet. A sussexiek jelenleg Montecitóban élnek két gyermekükkel, Archie herceggel és Lilibet hercegnővel, a királyi család többi tagjátóé elhidegülten, miután többször is nyilvánosan kritizálták őket. 

Meghan Markle 2024
Meghan Markle / Fotó: CraSH / Northfoto

Azzal kapcsolatban, hogy pontosan hol és mikor indult meg a szakadás a sussexi hercegi pár és a királyi család között, több feltételezés is napvilágot látott. Nemrég egy királyi szakértő kijelentette, már Harry és Meghan első nagyobb turnéján - amelyen hónapokkal az esküvőjük után vettek részt - volt egy kulcspillanat, ami végül kikövezte az utat a királyi szerepükből való kilépéshez: függetlenül attól, hogy mialatt a sussexiek Ausztráliába, Új-Zélandra és a Csendes-óceán déli részére utaztak, mindenütt lelkes fogadtatásban volt részük.

Ingrid Seward, királyi életrajzíró úgy nyilatkozott, szerinte Meghan számára sokkoló lehetett, ahogy megmondták neki, hová menjen, mit tegyen és hogyan tegye, valamint, bár elvileg az övé volt a főszerep a turné során, rá kellett jönnie, valójában csak egy kis fogaskerék a gépezetben.

Szerintem ez volt az, ami felnyitotta a szemét, hogy mindig is fogaskerek lesz a gépezetben, mivel a második számú férfihoz ment hozzá, és nem az első számúhoz, aki Vilmos herceg lett volna. Egyetértek a királyi kommentátorokkal, határozottan ekkor kezdett egy kicsit gennyeskedni a rothadás

- tette hozzá Ingrid Seward, a Mirror beszámolója szerint.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek