Változás

Nádas György letette az alkoholt a családja miatt

Cs.G.

Létrehozva: 2024.10.07.

Mindenki ámul a 62 éves humorista változásán, nem is csoda, hiszen 35 kg feleslegtől szabadult meg. Nádas György elárulta, hogy egy családi beszélgetés indította el ezen az úton, és több mint 3 éve nem ivott alkoholt sem.

Nádas György az utóbbi években rengeteget változott, megszabadult 35 kilogramm feleslegtől és egészségtudatosan éli a mindennapjait. A Karinthy-gyűrűs humorista korábban elárulta, hogy bár mindig is jól érezte magát a bőrében, teste folyamatosan küldte a jeleket, hogy valami nincs rendben. Nádas György nemrég a Palikék világában mesélt arról, hogy rengeteg előnye van a változásának.

Nádas György
Nádas György rengeteget változott, amit Isten adományának tekint Fotó:  Fotó: YouTube

A 62 éves humorista jelenleg fantasztikusan érzi magát a bőrében, hiszen elmondása szerint az összes egészségügyi problémája elmúlt a változással. De mi volt a motivációja ebben az előnyös, ámde komoly életmódváltásnak?

Volt a családi beszélgetés, a feleségem összehívta a két nagyfiamat, s a nagyobbik elkezdte mondani: papa én ezt nem nézem végig, ahogy te vánszorogsz a lépcsőn mint egy öregember, izzadsz és nem bírod. Pláne most, amikor ebben a korban vagy és most kéne vigyázni.  A kisebbik csak bólogatott, és egyáltalán ez az életmód. Te hazajössz és kinyitod a bort... – mesélte Nádas György Palik Lászlóéknak.

3 éve egy korty alkoholt nem iszik Nádas György

Bár először fia szavai inkább feldühítették, de felesége hatására mégis átgondolta azokat. Végül arra az elhatározásra jutott, hogy attól a ponttól kezdve nem fogyaszt többé semmi fajta alkoholt.

Akkor elhatároztam, na jó gyerekek! Nem fogjátok elhinni, de én például innentől kezdve egy korty alkoholt nem fogok inni. Három éve valóban már elmúlt, hogy az utolsó pohár bort elfogyasztottam, és azóta egy kortyot nem ittam. De hála a jó Istennek nem is hiányzik

 – jelentette ki és azt is elárulta, hogy ezt Isten adományának veszi, mert önmagát a világ leggyengébb emberének tartja.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek