ajjaj

Nem bír magával Leonardo DiCaprio: ismét más nővel kapták rajta

Létrehozva: 2024.10.24. 11:30

Nem ez az első eset.

A színész és kolléganője, Teyana Taylor hajnali 3-ig egymáshoz simulva táncoltak egy New York-i klubban. A dolog pikantériája az, hogy Leonardo DiCaprio elvileg együtt van a modell Vittoria Cerettivel, akivel közvetlenül a Taylorral való találkozása előtt randizott.

Leonardo DiCaprio szereti a fiatal hölgyek társaságát

Leonardo DiCaprio vasárnap este egy New York-i szórakozóhelyen bújt össze Teyana Taylorral - mindössze néhány órával azután, hogy a filmsztár vacsorázni vitte barátnőjét, Vittoria Cerettit. Egy forrás a Page Sixnek elmondta, hogy a 49 éves DiCaprio a 33 éves színésznővel a manhattani The Stafford Roomban találkozott, egy baráti társasággal buliztak. A 26 éves Ceretti, aki 2023 nyara óta jár DiCaprióval nem ment el az eseményre. Az informátor arról számolt be, hogy Leo a barátnője nélkül is nagyon jól érezte magát, Taylorral hamar összemelegedtek - írja a Life.

„Nagyon szorosan, összeölelkezve táncoltak” - mondta az iparági bennfentes, hozzátéve, hogy rengeteget nevettek együtt. „Egész este együtt lógtak, bebújtak egy sarokba."

Annak ellenére, hogy DiCaprio „flörtölős” hangulatban volt, valószínűleg nem csalta meg Cerettit, azt konkrétan senki sem látta, hogy csókolóztak volna - az viszont biztos, hogy hajnali 3 óra után együtt hagyták el a helyszínt.

Teyana Taylor, DiCaprio és Vittoria Ceretti képviselői egyelőre nem válaszoltak a sajtó megkeresésére.

Leonardo DiCaprio barátnője nem féltékeny

Úgy tűnik azonban, hogy az olasz modellt nem nagyon foglalkoztatják a vasárnap este történtek, egyes források szerint Teyana és Vittoria nagyon jó barátok. Nemrég még együtt voltak a Victoria's Secret Fashion Show utáni buliban, Ceretti először vonulhatott a fehérneműmárka kifutóján.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek