Királyi család

„Nem hagyom, hogy úgy kezelj, mint egy lábtörlőt” – Katalin hercegné ultimátumot adott Vilmosnak

B. V.

Létrehozva: 2024.10.15. 15:00

A házasok múltja nem szimplán fekete-fehér, sok nehézséggel kellett szembenézniük.

Habár jelenleg Katalin és Vilmos napjai hatalmas szerelemben telnek, ez nem volt mindig így. Mint tudjuk, a házasok a St. Andrews-i Egyetemen találkoztak először még a húszas éveik elején a tanulmányaik során. Ekkor még mindketten mással randiztak, de hamar rájöttek őket egymásnak teremtették. 2011-ben kötötték össze örökre az életüket és három gyermekük született. Ez azonban alakulhatott volna másként is, miután egykor Katalin ultimátumot adott Vilmosnak, úgy érezte ugyanis, hogy az ifjú herceg teljesen megalázta őt és úgy kezelte, mint egy lábtörlőt. 

Katalin hercegné fellélegzett attól, hogy végre elkezdődött az iskola - Bors
Katalin ultimátumot adott Vilmosnak. Fotó: Getty Images / hot magazin

Mindez 2007-ben történt, miután a herceget többször is látták rövid időn belül egy éjszakai szórakozóhelyen, nagyon szoros kapcsolatban más nőkkel. Ekkor figyelmeztette őt Katalin a róla készült fotók láttán, miután évekig tűrte azt, hogy mások, hogyan nyomulnak a párjára. 

Éveken át küzdött a rajongókkal, akik odavoltak Vilmosért és habár ez eleinte viccesnek és talán még kicsit lenyűgözőnek is tűnt, később követően ultimátumot adott neki. Közölte vele, hogy hagyja abba, mert minden ilyen este után megszégyeníti és lekicsinyli őt a nyilvánosság előtt 

- mesélte egy informátor kiemelve, hogy Katalin hangsúlyozta szerelmének: nem fogja hagyni, hogy úgy kezelje őt, mint egy lábtörlőt ezzel a nemtörődöm bulizással, mivel ez komoly hatással van az imázsára.

Az első ilyen nightclubbos este a londoni Boujis klubban történt, ekkor egy szőke nő ölelő karjaiban találtak rá a hercegre, második alkalommal pedig már egy másik nő közeli társaságában találtak rá iszogatás közben Bournemouthban, ami hamar elterjedt a sajtóban, írja a Mirror.

Máskor nem érdekelték ezek a nők, de ez a kettő nagyon zavarta őt.

- tette hozzá a forrás visszaemlékezve a történtekre. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek